sunnuntai 4. helmikuuta 2018

52. Super Bowlin otteluveikkaus

Hallitseva mestari New England Patriots jatkaa menestyksekästä 2000-lukuaan ollen jo kahdeksatta kertaa Super Bowlissa. Vastaan se saa Philadelphia Eaglesin, jolta mestaruus vielä puuttuu. Joukkueet ovat hyvin eri tyyppisiä Patriotsin menestyksen ollessa vahvasti vuodesta toiseen hyökkäyksen ansiota ja Eaglesin luottaessa laadukkaaseen puolustukseensa. Onkin helppo todeta, että finaalissa kohtaavat juuri oikeat joukkueet, jotka ovat käytännössä koko kauden dominoineet omia konferenssejaan.

Ottelun avain piilee siinä, miten Eagles-puolustus onnistuu Patriots-pelinrakentaja Tom Bradyn painostamisessa. Brady on äärettömän taitava pelaamaan myös paineen alla, mutta sillä tavoin Eagles pystyy pitämään hänet kiireisempänä ja pakottamaan muutamaan virheeseen ottelun tuoksinnassa. Näissä mahdollisissa virhearvioinneissa piileekin Eaglesin mahdollisuus, sillä puolustus pystyy parhaimmillaan saattelemaan hyökkäyksensä loistavista kenttäasetelmista viheriölle. Eagles-hyökkäyksen tehtävä puolestaan on pitää Brady & co kentän laidalla kuluttamalla kelloa mahdollisimman paljon. Pöytä on katettu mielenkiintoiselle ottelulle, jonka lopputulosta voi vain arvailla, sillä mitä tahansa voi tapahtua.

Koko kauden jatkunut kisailu otteluiden lopputuloksistakin saa pian päätöksensä. Viimeisellä ottelulla ei lopputuloksien osalta ole juurikaan merkitystä, mutta on ollut hienoa, että mukaan on lähtenyt muutama muukin rohkea veikkaaja. Kisan kokonaistilanne löytyy täältä.

Maanantaina 5.2.2017 klo 1:30

New England Patriots – Philadelphia Eagles 24 – 26  (Viasat Urheilu HD, Viasat Jääkiekko HD, Viafree ja Viaplay)

Lue otteluennakkoni Faneille.comista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.