torstai 22. lokakuuta 2015

Otteluennakko: Kierros 7 – 49ers vs Seahawks


Jostain syystä aika tuntuu olevan kortilla, joten perinteinen torstain ennakko jää tällä viikolla minimaaliseksi. Viime kaudella joukkueiden kohdatessa kolmesti Seahawks oli joka kerralla parempi, mutta maalimäärät jäivät pieniksi. Seitsemännelle kierrokselle lähdettäessä 49ers (2-4) ja Seahawks (2-4) ovat tasoissa AFC Westin pohjalla, mutta mielenkiintoiseksi lähtötilanteen tekee joukkueiden alkukauden maalierot. Kotijoukkuueella on kasassa nettopisteitä -60, eikä sitä heikompaa piste-eroa ole kuin Jaguarsilla. Sen sijaan vasta kaksi voittoa napsinut Seahawks etenee plussasaldolla (+9), joten on selvää, kumpi heistä lähtee ennakkosuosikkina otteluun.

Odotettavissa on juoksuhyökkäysten ja -puolustusten välinen kamppailu, jossa heittopeli kuitenkin ratkaisee voittajan. Molempien hyökkäysten tehomiehet löytyvät keskushyökkääjän tontilta. Kotijoukkueessa vastuu on annettu Carlos Hyden käsiin, mutta häntä täydentää loistavasti pelinrakentaja Colin Kaepernick. Vierasjoukkueelle puolestaan Marshawn Lyncin pitäisi olla jo pelikunnossa ja pääsemme todistamaan tämän veturin etenemistä.

Otteluveikkaus: San Francisco 49ers – Seattle Seahawks 16 – 22


Ottelu on nähtävissä torstain ja perjantain välisenä yönä klo 3:20 alkaen Viasat Sport -kanavalla ja klo 3:25 alkaen NelonenPro 1 -kanavalla sekä lisäksi NFL Game Pass-, Ruutu- ja Viaplay-palveluissa.

1 kommentti :

  1. Ite napsautin SF voittamaan. Pakkohan niidenkin on saada homma edes jotenkin toimiin ja alavireinen merihaukka olis hyvä vastus kääntään käyrän ylöspäin. Kaepernick on kova QB kun vain hyökkäys käyttäis enemmän hänen taitoa juosta 1downit.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.