sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Otteluennakko: Kierros 15 - Chargers vs Broncos


Hyvin kotonaan pelannut San Diego Chargers (8-5) saa vastaansa sunnuntain myöhäisottelussa AFC:n kärkipaikkaa koputtelevan Denver Broncosin (10-3). Molemmat joukkueet ovat matkalla pudotuspeleihin AFC West -lohkosta, mutta etenkin Chargersilta kaivataan vielä voittoja paikan ansaitsemiseen. Broncos on hyvässä pisteputkessa kolmen peräkkäisen voittonsa turvin. Chargers puolestaan on voittanut ja hävinnyt otteluita vuoron perään viime aikoina. Viimeksi, kun samat joukkueet kohtasivat, voiton vei Broncos numeroin 35-21.

Chargersin hyökkäys vastaan Broncosin puolustus

Chargersin juoksupelistä ei sen enempää kannata puhua, koska sitä ei juurikaan ole. Sen sijaan joukkueen heittohyökkäys on laadukas Philip Riversin (QB) johtaessa sitä ja saaden tukea mm. miehiltä, kuten Keenan Allen (RB), Antonio Gates (TE) ja Eddie Royal (WR). Viime ottelussa heistä kukaan ei kuitenkaan ollut vireessä, joten tasonparannusta kaivataan koko nelikolta.

Broncosin puolustusta vastaan on ollut vaikeaa edetä kauden mittaan. Kahdessa viimeisimmässä ottelussa se on myös onnistunut jättämään vastustajat (Bills ja Chiefs) alle 20 pisteeseen, joka lupaa hyvää loppukauteen. 38 säkitystä tähän mennessä on myös kova lukema ja eiköhän tässäkin ottelussa nähdä pari lisää.

Broncosin hyökkäys vastaan Chargersin puolustus

Peyton Manningin (QB) johtamalla Denverin hyökkäyksellä ovat palaset olleet kohdillaan jo alkukaudesta lähtien. Vaikka joukkue on kärsinyt mm. Julius Thomasin (TE) loukkaantumisesta, ei se ole hidastanut vauhtia. Kaiken lisäksi he ovat löytäneet aivan uuden tähden kokoonpanoonsa, kun C.J. Andersson (RB) on noussut loukkaantumisten takaa avaukseen ja antanut myös huikeat näytöt pelaamissaan otteluissa. Käy runkosarjan otteluissa mitä tahansa, tämä joukkue on etenkin hyökkäyksensä vuoksi yksi ehdottomista mestarisuosikeista.

San Diegon puolustus on päästänyt parissa viime otteluissa vastustajansa tekemään turhan paljon pisteitä. Kun vastassa on Broncos, on joukkueen pidettävä hyökkäys kurissa. Isomaalisessa ottelussa Chargers jää auttamatta alakynteen. Etenkin Broncosin juoksut tulee saada pysäytettyä, koska ne ovat olleet pahinta myrkkyä Denverin edellisille vastustajille.

Yhteenveto

Broncos on niin hyvässä vedossa, että en näe Chargersilla olevan paljoakaan mahdollisuuksia voittoon. Pelillä on kuitenkin San Diegolla todella iso merkitys ja uskon, että he pystyvät pitämään ottelun tasaisena loppuun asti.

Otteluveikkaus: San Diego Chargers - Denver Broncos 24 - 33

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.