keskiviikko 14. toukokuuta 2014

NFL Draftin vaikutukset tulevaan kauteen - NFC

NFC:n parhaat onnistujat varaustilaisuudessa puolestaan olivat Detroit Lions, St. Louis Rams, Tampa Bay Buccaneers ja Atlanta Falcons. Arvioin myös tämän konferenssin joukkueiden valintoja asteikolla 1-5.

NFC East
  • Philadelphia Eagles - 3,5, "Eagles täytti ne pelipaikat, joihin ennakolta kaivattiinkin vahvistusta. Erityisesti joukkueen hyökkäys alkaa näyttämään vakuuttavalta. Jordan Matthews (WR) vaikuttaa hyvin lupaavalta kaverilta ja häneltä odotan paljon jo tulevalla kaudella."
  • New York Giants - 3,5, "Oletin Giantsin keskittyvän etenkin puolustuspään valintoihin. Kuitenkin ensimmäiset kaksi varausta osuivat hyökkäyspäähän (Odell Beckham (WR) ja Weston Richburg (C)). Molemmat huikean taidokkaita pelureita. Muutkin hyvänkuuloisia valintoja."
  • Washington Redskins - 3, "Washington skippasi ensimmäisen kierroksen kokonaan. Siitä huolimatta joukkue sai varattua 4-5 hyvää kaveria joukkoihinsa. Tulevaisuus näyttää, minkä tason kavereista todella on kyse, mutta odotuksia nostattavia valintoja joka tapauksessa."
  • Dallas Cowboys - 2,5, "Kaksi hyvää ja turvallista valintaa ekoilla kierroksilla ja loput enemmänkin villejä kortteja. Dallasin yhdeksästä varauksesta 5 osui viimeiselle kierrokselle, joten mitään ilotulitusta ei voi olettaakaan.
NFC North
  • Detroit Lions - 4,5, "Hyvin hyökkäyspitoinen tulos. Joukkue vahvistui useilla pelimiehillä, joista näkisin ainakin Ebronin (TE), Van Noyn (OLB), Swansonin (C) ja Websterin (DE) löytävänsä itsensä tulevan kauden kokoonpanosta. Mielestäni tässä on yksi draftin onnistujajoukkueista."
  • Minnesota Vikings - 4, "Kaksi ykköskierroksen varausta ja 10 yhteensä. Määrällisesti mitattuna joukkue oli draftin isoimpia onnistuja. Laadullisesti ei aivan voi sanoa samaa, mutta lähelle sitä kuitenkin. Odotetusti joukkue nappasi QB:n toisella varausvuorollaan ja Bridgewater voikin nousta jo lähiaikoina haastamaan Ponder-Cassel-kaksikon, mikä ei olisi ollenkaan huono asia. Tämä varaus todennäköisesti johtaa jommasta kummasta luopumiseen. Loppupään varausvuorot osuivat pääasiassa puolustuspäähän ja sieltä haetaan tulevia lupauksia seuraaville vuosille."
  • Green Bay Packers - 3,5, "Järkeviä valintoja kautta linjan. Näen Clinton-Nixin (FS) tärkeänä lenkkinä vahvistamassa Packersin puolustusta ja lisättynä vielä Thortonilla (DT) joukkueella on enemmän syvyyttä tulevalla kaudella peräpäässä. Hyökkäyspään varaukset ovat enemmänkin arvoituksia, mutta etenkin Adamsilta (WR) voisi odottaa hyviä suorituksia nappaamassa Rodgersin heittoja. Adams ei jäänyt ainoaksi laitahyökkääjäksi vaan joukkue varasi yhteensä kolme heittokohdetta."
  • Chicago Bears - 3, "Bearsin varaukset vaikuttavat tulevaisuuden turvaamiselta. En näe Kyle Fulleria (CB) lukuunottamatta pelaajia kovin isoilla minuuteilla tulevalla kaudella. Kuitenkin nimenomaan tulevaisuuden kannalta joukkue sai täydennystä joka puolelle kenttää."
NFC South
  • Tampa Bay Buccaneers - 4,5, "Joukkueen kuusi varausta keskittyi ainoastaan hyökkäyspelaajiin. Koko draftin seitsemäntenä varattu Mike Evans (WR) tulee muodostamaan loistavan ja vaarallisen uhan heittokuvioihin. Tuolla koolla tehdään näkyvää jälkeä heti ensimmäisistä otteluista lähtien. Muutkin varaukset lupaavat hyvää joukkueelle."
  • Atlanta Falcons - 4,5, "Huikeat kaksi ensimmäistä varausta minun mielestäni. Itse oletin Hagemanin (DT) löytyvän ensimmäisen kierroksen varauslistalta, mutta Falconsin onneksi peluri oli vielä tarjolla kakkoskierroksella. Matthews (OT) puolestaan on varmasti avauksen miehiä alkukaudesta lähtien. Myös kolme seuraava varausta vaikuttavat lupaavilta kavereilta, joista kuullaan vielä."
  • New Orleans Saints - 3,5, "Kuudella varauksella haaviin jäi kaksi erityisen lupaavaa kaveria, Cooks (WR) ja Jean-Baptiste (CB), joista etenkin Cooks nopeudellaan tulee nousemaan tärkeäksi pelaajaksi joukkueelle. Muut valinnat kaipaavat vain pientä hiomista ja hekin ovat valmiita nousemaan avaukseen."
  • Carolina Panthers - 3, "Joukkue kaipasi etenkin hyökkäykseensä tukea, jotta he saavat variaatioita peleihinsä. Benjamin (WR) lienee hyvä vastaus siihen huutoon. Hänen varaansa lasketaan tänä vuonna paljon. Myös Ealy (DE) voisi nousta arvoon arvaamattomaan, mutta muiden varausten varaan ei voida paljon laskea lähivuosina."
NFC West
  • St. Louis Rams - 4,5, "Kakkosvarausvuorolla ei voi napata kuin huippulahjakkuuden. Robinson (OT) on sitä ja vielä ykkösluokassa. Myös nopea Aaron Donald (DT) on selkeä vahvistus joukkueen avauskokoonpanoon. Eikä hyvät valinnat jääneet siihen, vaan koska joukkue omasi loistavia vuoroja myös muilla kierroksilla, nappasi Rams mm. pienen ja pippurisen Joynerin (CB), jonka näen lähes varmasti myös tärkeässä roolissa lähiaikoina."
  • Arizona Cardinals - 3,5, "Lupaavia valintoja kolmella ensimmäisellä varauksella ja loput isoja kysymysmerkkejä. En tiedä riittääkö Bucannon (SS) rahkeet vielä tällä kaudella avaukseen, mutta eiköhän sekin paikka ennen kaikkea aukea. Käsittämättömän nopeasta kaverista on joka tapauksessa kyse."
  • San Francisco 49ers - 3, "Joukkueella oli viisi vuoroa kolmella ensimmäisellä kierroksella ja 12 yhteensä. 49ersin hyökkäys saikin monta nimeä lisää sekä tulevalle että sitä seuraaville kausille. Ensimmäinen varaus osui kuitenkin puolustuspäähän, kun Jimmie Ward (SS) liittyi joukkueeseen. Kyseessä on hieman riskialtis valinta, jonka varaan en uskaltaisi laskea liikaa."
  • Seattle Seahawks - 2,5, "Seahawksin varaukset olivat mielestäni ympäripyöreitä. Nopea Paul Richardson (WR) sopii joukkueen sapruunaan hyvin, muut varatut näyttäisivät flopeilta, mutta mistäpä näistä tietää vielä tässä vaiheessa..."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.