lauantai 17. toukokuuta 2014

NFL:n TOP-100 pelaajat

NFL.comin sivuilla on meneillään tulevan kauden parhaiden pelureiden rankkaus. Kysely on tehty mielenkiintoisesti ja siinä tulee verrata aina kahta pelaajaa kerralla ja valita mielestään parempi. Pikku hiljaa oma TOP-10 alkaa muodostumaan. Jos listan haluaa mahdollisimman kattavaksi, saa valintoja tehdä pitkän aikaa.

Itse en ole vielä jaksanut klikkailla niin paljon, että omasta mielestäni paras kymmennikkö olisi edes suurin piirtein ponnahtanut näkyville, muutama sentään löysi tiensä sinne. Voi olla, että jatkan "rankkaamista" joku päivä, mutta ajattelin hieman oikaista ja listata suoraan tänne 10 tärkeintä ja siten varmastikin parasta pelaajaa näkyville. Heitä oma rivisi kommenttina, niin saadaan keskustelua aikaiseksi. 

TOP-10
1. Calvin Johnson, WR (DET)







2. Peyton Manning, QB (DEN)







3. Richard Sherman, CB (SEA)






4. Marshawn Lynch, RB (SEA)






5. Robert Mathis, OLB (IND)






6. Jamaal Charles, RB (KC)






7. Aaron Rodgers, QB (GB)






8. Tom Brady, QB (NE)






9. Adrian Peterson, RB (MIN)






10. Rob Gronkowski, TE (NE)






Lähellä kymmenikköä kärkkyvät myös Demaryius Thomas, WR (DEN), Ben Roethlisberger, QB (PIT) ja Jimmy Graham, TE (NO).

2 kommenttia :

  1. 1. P. Manning, QB, Broncos. Pelasi uskomattoman runkosarjan ja 2 hyvää pudotuspeliä.

    2. C.Johson Jr. WR, Lions. Liigan historian ylivoimaisin WR. http://tinyurl.com/nqvmnmf Tuo Video kertoo kaiken tarvittavan.

    3. A.Rodgers, QB, Packers. Toinen pelinrakentaja, joka ansaitsee korkean paikan listalta. Rodgersin viime kauden mieleenpainuvin suoritus oli itselle ainakin viimeinen peli divisioonavastustaja Bearsia vastaan.

    4. L.McCoy, RB, Eagles. RB näin korkealla? Kyllä. Liigan paras overall RB (jaardikuninkuus, ja yli 500 kiinni otettua jaardia).

    5. N.Bowman, ILB, 49ers. Liigan paras 3-4 ilb. Osaa pelata boksissa, tiputtaa peittoon ja heittorynnätä. 2014 oli miehen läpimurtokausi, loppuun sattui ikävä loukkaantuminen.

    6. L. Kuechly, MLB, Panthers. Vuorossa taas liigan paras 4-3 tukimies. Nopea ja varma taklaaja, joka löytää aina pallolle, oli kyseessä heitto- tai juoksupeli. Jätkällä on kirkas tulevaisuus.

    7 Jamal Charles. RB, Chiefs. Liigan nopein (aloittava) RB. Charles on puolustukselle uhka aina kun hän on kentällä, oli hän takakentällä tai scrimmagen tasolla. 12 juostua ja 7 kiinniotettuaTD:tä kertoo paljon.

    8. D.Brees,QB, Saints Jos Peyton ei olisi Peyton ja Rodgers Rodgers, olisi Brees listan kovin pelinrakentaja. Ikä alkaa hänelläkin pian jo painaan

    9. R.Sherman, CB, Seahawks. Ulottuva, fyysinen ja sääntöjän rajoilla pelaava kulmapuolustaja. Hänen pelinrakentajille antama QB Rating on 47.3, mikä on pienimpiä liigassa.

    10. A.Smith. OLB, 49ers. Kentän ulkopuolisista ongelmista huolimatta hän on liigan paras heittoryntäävä linebacker. Uransa aikana lähes yksi (0.977) säkitys per peli. Se on huomattavasti parempi kuin Von Millerillä tai JJ.Watilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä listalta näyttää. On totta, että moni puolustaja ansaitsisi paikkansa listalla, mutta tällä kertaa omat painotukseni menivät enemmän hyökkäyksen arvostamiseen. Loistavia nostoja sinulta ja hyvät perustelut!

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.