lauantai 24. toukokuuta 2014

Varattujen pelaajien jännitys jatkuu


Suomessa juhlitaan leijonien finaalipaikkaa ja Portugalissa ratkaistaan jatkoajalla tai rankkareilla kuka saa viedä UCL-pokaalin Madridiin. Samaan aikaan lahden takana laaditaan tärkeitä sopimuksia tulevaa kautta varten.  

Siirtoja etenkin sopimuksettomien pelaajien osalta tullaan vielä näkemään, mutta eniten töitä tehdään parhaillaan varattujen pelaajien kanssa. 

Vasta 9 pelaajaa ykköskierroksella varatuista on kiinnitetty. Oletettavaa on, että vähintään TOP-10:ssä olevat tulevat saamaan sopimuksensa, mutta muiden osalta kaikki ratkaisut ovat mahdollisia. Tällä hetkellä sopimuksen ovat jo tehneet:
  • Khalil Mack, Raiders (5. varaus)
  • Jake Matthews, Falcons (6.)
  • Anthony Barr, Vikings (9.)
  • Odell Beckham, Giants (12.)
  • Kyle Fuller, Bears (14.)
  • Brandin Cooks, Saints (20.)
  • Dee Ford, Chiefs (23.)
  • Jimmie Ward, 49ers (30.)
  • Teddy Bridgewater, Vikings (32.)

4 kommenttia :

  1. Onko NFL:ssä muuten ollut tilannetta että ykköskierroksen varaus ei ole saanut sopimusta? Eli Manningin kikkailun tiedän, mutta siinähän ei varsinaisesti ollut kysettä sopimuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa. Käytännössä kyse on eräänlaisesta teatteriesityksessä, jossa agentit ja seurat käyvät kilpajuoksuaan. Samalla myös tarkastellaan, minkälaisia diilejä naapurit tekevät. Yhtä kaikki, ennemmin tai myöhemmin sopimukset allekirjoitetaan ja pelaaja liittyy treenivahvuuteen. En pidä itsekään todennäköisenä, että joku jäisi ilman sopimusta, mutta periaatteessa se on kuitenkin edelleen mahdollista.

      Koitin kaivella myös historian lehtiä, enkä äkkiseltään bongannut tapauksia, joissa ekan kierroksen varaus ei olisi johtanut sopimukseen. Jos joku tuntee tällaisen tapauksen, niin siitä olisi kiva kuulla.

      Poista
  2. Mietin ihan samaa viime viikolla ja löysin googlen avustuksella vain yhden tapauksen. John Elway ei suostunut pelaamaan Coltsissa mihin hänet oli draftattu ja tästä syystä Colts treidasi hänet Broncosiin. Tämä siis joskus 30 vuotta sitten.

    VastaaPoista
  3. Tässä wikipedian versio tapahtuneesta
    http://en.wikipedia.org/wiki/John_Elway#1983_NFL_Draft

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.