lauantai 15. marraskuuta 2014

Ilman pudotuspelejä pitkään pelanneet joukkueet syynissä

Toukokuussa pohdin, mitkä niistä joukkueista, jotka ovat jääneet pitkään rannalle pudotuspeleistä, onnistuisivat tällä kaudella tavoitteessaan. On luonnollisesti vielä ennenaikaista tehdä mitään lopullisia yhteenvetoja, mutta joka tapauksessa nyt näyttää siltä, että osan näistä kuudesta joukkueesta toive toteutuu. Kertauksena vielä tämän hetkiset pisimmät putket ilman pudotuspelejä:

Pisimmät putket omaavat:
1) Buffalo Bills (14 kautta ilman pleijareita!)
2) Cleveland Browns (11)
2) Oakland Raiders (11)
4) St. Louis Rams (9)
5) Tampa Bay Buccaneers (6)
5) Jacksonville Jaguars (6)

Toukokuussa uskoin itse siihen, että näistä joukkueista lähimpänä pudotuspelipaikkaa olisivat Buccaneers ja Rams. Jos kurkataan tämän hetkiseen sarjataulukkoon, löytyvät joukkueet seuraavilta sijoilta:

Buffalo Bills - 11. (AFC)
Cleveland Browns - 4. (AFC)
Oakland Raiders - 16. (AFC)
St. Louis Rams - 13. (NFC)
Tampa Bay Buccaneers - 16. (NFC)
Jacksonville Jaguars - 15. (AFC)

Näin ollen voidaan jo tässä kohtaa kautta todeta, että ainakin Jaguarsin, Buccaneersin, Ramsin ja Raidersin osalta pudotuspelit jäävät taas haaveeksi. Sen sijaan Browns johtaa lohkoaan ja omaa vielä hyvät mahdollisuudet jatkoon, tosin lohkon tasaisuus saattaa koitua joukkueen turmioksi vielä loppukaudella. Myös Billsillä on mahdollisuudet jopa lohkovoittoon, mutta vähintään villiin korttiin. Joukkueella ei enää ole varaa hävitä ainakaan lohkon sisäisiä kamppailuita.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.