torstai 6. marraskuuta 2014

Otteluennakko: Kierros 10 - Bengals vs Brows

Kymmenes viikko alkaa liigan tasaisimman lohkon, AFC Northin, tärkeällä ottelulla Cincinnati Bengals (5-2-1) - Cleveland Browns (5-3). Bengals johtaa lohkoa pienimmällä mahdollisella marginaalilla eli tasapelinsä turvin. Joukkueella on kahdesta kotiottelustaan voitot taskussaan ja pääsee nyt kolmannen kerran peräjälkeen kotiyleisönsä eteen. Brownsilla on puolestaan kaksi voittoa edellisistä otteluistaan, joskin vastuksina on ollut liigan heikoimpiin kuuluvat Raiders ja Buccaneers.

Bengalsin hyökkäys vastaan Brownsin puolustus

Cincinnatin hyökkäys on toiminut hyvin tähän asti. Joukkue pystyy hyvin hyödyntämään juoksu- ja heittovariaatioita pitkin otteluita. Maalinteosta isoimman vastuun on kantanut juoksuhyökkäys Jeremy Hillin (RB) ja Giovani Bernardin (RB) johdolla. Bernard tosin joutuu katselemaan ottelun loukkaantumisen vuoksi sivusta. Heittopuolella parasta jälkeä tekee Mohamed Sanu (WR). Monipuolisuus on se asia, jolla joukkue tulee tässäkin ottelussa pärjäämään. Heillä on kyky lukea hyvin vastustajan puolustusta ja siten löytää sopivat kuviot tilanteisiin.

Brownsin Paul Krugerilla (OLB) on jo kuusi säkitystä tilillään. Hänen otteitaan kaivataan pysäyttämään Dalton, joka on paineen alla sortunut jo useasti vaikeuksiin. Brownsin tulee myös keksiä keinot lukea Bengalsin kuvioita, pysyäkseen vastustajan vauhdissa.

Brownsin hyökkäys vastaan Bengalsin puolustus

Bengalsin pelinrakentaja Brian Hoyer on osunut heikosti heitoillaan (57,9 %) ja siten vaikeuttanut joukkueen etenemistä monissa otteluissa. Joukkueen etuna on laaja kirjo kohteita, joille Hoyer voi palloa toimittaa. Tähän mennessä jo seitsemän pelaajaa on kopannut pallon maalialueella. Brownsin avain voittoon onkin heittopelin parannus. Perustaso on saatava paremmaksi ja siten vastustajan puolustus liikkeelle.

Bengalsin puolustus päästää vastustajat etenemään turhan paljon. He kuitenkin pystyvät tiukassa paikassa kääntämään otteluita voitoksi. Tässä ottelussa Brownsin heittohyökkäystä ei saa päästää vauhtiin ja Hoyerille tulee antaa jatkuva paine mm. Carlos Dunlopin (DE) toimesta.

Yhteenveto

Bengals lähtee pienoisena ennakkosuosikkina otteluun, vaikka joukkueet ovat tilastollisesti hyvin tasaisia. Näen joka tapauksessa Daltonin johtaman Bengalsin pääsevän hyvistä asemista otteluun ja tulee viemään sen nimiinsä tällä kertaa hyökkäyksensä johdolla.

Otteluveikkaus: Cincinnati Bengals - Cleveland Browns 27 - 23

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.