tiistai 11. marraskuuta 2014

Onko jo viikko 11?


Kausi on edennyt järkyttävällä vauhdilla ja joka viikko on nähty huikeita otteluita eri puolilla jenkkejä. Tuntuu siltä, kuin kausi olisi juuri alkanut, mutta todellisuudessa ollaan jo lähellä ratkaisuvaihetta. Viime kierroksella saatiin lisää eroja lohkoihin ja yhä useampi joukkue voi alkaa jo heittämään hyvästejä pudotuspeleille. Yksi lohko on ehdottomasti mielenkiintoisimmassa tilanteessa, kun AFC Northin kaikki joukkueet ovat napanneet viisi tai kuusi voittoa. Lohkosta voi nykyvauhdilla edetä jopa kolme joukkuetta ratkaisupeleihin.

Viikolla 10 sarjan kärkijoukkueet pitivät hyvin pintansa, kun mm. Packers, Cardinals, Eagles ja Broncos nappasivat selkeät voitot. Steelers puolestaan yllätti varmasti kaikki heikkoudellaan. Huikeimman yksilösuorituksen taisi tehdä Packersin Aaron Rodgers, joka heitti kuusi touchdownia ensimmäisellä puolikkaalla. Ennen Rodgersia tähän on yltänyt vain Daryle Lamonica.

Oma ennätys veikkausten osalta

Liekö syynä ollut hyvä arpaonni vai mikä, mutta otteluveikkausteni osalta tein kauden kärkituloksen (9/13, 69 %). Vielä on kautta jäljellä, jotta saan kurottua ammattianalyytikot kiinni. Vähän on vielä kaulaa muilla heikon alkukauteni osalta. Fantasialiigoissa tilille napsahti tuttuun tapaan kaksi voittoa ja yksi tappio.

Viikolla 11 taas huippumatseja

Kaikki ottelut ovat jo tässä vaiheessa kautta merkityksellisiä, mutta tällä viikolla nähdään useita todellisia huippumatseja, kun liigan kärkipään joukkueet kohtaavat toisiaan. Luvassa on mm. ottelut Chiefs(6-3) - Seahawks(6-3), Colts(6-3) - Patriots(7-2), Cardinals(8-1) - Lions (7-2) ja Packers(6-3) - Eagles(7-2).

Vauhdikas viikko siis luvassa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.