tiistai 18. marraskuuta 2014

Kärkijoukkueet kohtasivat viikolla 11


Hieno ja yllätyksellinen viikko taas takana. Monessa lohkossa ykköspaikka vaihtui tai kärkitasoittui ja samalla erot jatkoivat kasvua. Joukossa oli myös muutama jännitysnäytelmä, kun sekä Panthers ja Falcons, Chiefs ja Seahawks että Titans ja Steelers taistelivat viime hetkille saakka tärkeissä otteluissa. Ilotulituksesta tällä kertaa vastasivat Packers ja Patriots, jotka voittivat yli 20 pisteen erolla vastustajansa.

Cardinalsin suvereenisti (9-1) hallitseman NFC:n osalta seitsemän joukkuetta on muita jo vähintään kaksi voittoa edellä. Lisäksi Southin heikosti pelanneet joukkueet ratkaisevat yhden pudotuspeleihin etenijän. Muilla pudotuspelit näyttävät karkaavan jo turhan kauas. Patriotsin (8-2) johtamassa AFC:ssä meno on paljon tasaisempaa, sillä vielä 12 joukkueella on hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Vaikea kierros toi eroja otteluveikkauksissa

Kierroksella oli lähes pelkästään ennakolta tasaisia vääntöjä luvassa ja kun lisäksi Broncos tunaroi St. Louisissa, on sanomattakin selvää, että eri henkilöiden otteluveikkauksissa oli eroja. Tämän vaikeammaksi veikkaaminen ei yleensä mene kuin korkeintaan sarjan viimeisillä kierroksilla ja pudotuspeleissä. Olosuhteisiin nähden oli suhteellisen hyvä fiilis itsellä, kun kierroksen saldoksi tuli lopulta 8/14 sunnuntain alkuillan matsien heikosta onnistumisesta huolimatta. Myös pro-analyytikot pääsivät samantyyppisille lukemilla. Kokonaistilanne löytyy otteluveikkaussivulta.

Fantasialiigassa oli myös yllätyksellistä, kun muutamat "pistelingot" Sammy Watkingsin ja Peyton Manningin johdolla keräsivät normaalia selkeästi heikommat pistemäärät. Itselläni kokoonpanot olivat kuitenkin riittävän kohdallaan ja tuloksena oli kolme voittoa.

Viikot käyvät vähiin

Ensi viikollakin on hyviä vääntöjä luvassa, eikä panokset tule olemaan ainakaan alhaisemmat. Kiinnostavimpina mielestäni tällä kertaa ovat Broncosin ja Dolphinsin, Seahawksin ja Cardinalsin sekä Patriotsin ja Lionsin kohtaamiset. Nähtäväksi myös jää, jatkaako J.J. Watt (Texans) maalien mättämistä, joka ei ole lainkaan totuttua puolustajalle (4 maalia jo tällä kaudella). 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.