tiistai 14. lokakuuta 2014

6 viikkoa takana

Huikeita otteluita nähtiin taas, kun joukkueet kohtasivat vastustajansa 6. viikolla. Ehdottomasti hienoin ottelu oli Bengalsin ja Panthersin kohtaaminen, josta ei lopulta löydetty voittajaa. Näin viihdyttäviä otteluita näkee harvoin. Hyvää viihdettä ja jännitystä nähtiin myös Packersin ja Dolphinsin ottelussa, jossa Packersin Aaron Rodgers (QB) hämmensi vastustajan puolustuksen viime sekuntien Dan Marino -kikalla. Siitä tilanteesta pallo ei edennyt aivan maaliin asti, mutta joukkue onnistui kuitenkin heti perään ratkaisemaan ottelun vain muutama sekunti ennen loppua.

Kierroksen yllätyksestä ei vastannut Jaguars, joka oli lähellä jo ensimmäistä voittoaan. Sen sijaan itselleni suurin yllätys ja ihmetyksen aihe oli Steelersin käsittämättömän heikko esitys. Joukkuetta on povattu jopa lohkovoittajaksi, mutta tällaisilla esityksillä sille paikalle ei ole mitään asiaa. 10-31-tappio Brownsille ei niinkään ollut Clevelandin hyvyyttä vaan ennen kaikkea Pittsburghin huonoutta.

Heikohko viikko omissa veikkauksissa

Viikkoon lähdettäessä luulin, että tällä kertaa rivini ei voi vuotaa, vaan osumatarkkuus tulee olemaan 80-90 % luokkaa. Toisin kuitenkin kävi, kun varsinkin sunnuntain ensimmäisistä otteluista moni tiukahko vääntö kääntyi väärin päin. Lopputuloksena saldokseni jäi 9/15.

Fantasialiigoissa tuntuu olevan viikosta toiseen sama linja, kun tuloksena oli taas kaksi voittoa ja yksi tappio. Nyt on sopiva hetki kaudesta heittää heikosti performoineet pelaajat pihalle ja ottaa uutta verta joukkueisiin.

Hienoja otteluita luvassa tulevalla viikolla

Seitsemännelle viikolle osuu useampikin hyvä kamppailu, joita ei ole syytä missata. Tällaisia otteluita ovat ainakin Packers-Panthers, Colts-Bengals, Broncos-49ers, Dolphins-Bears, Cowboys-Giants, Steelers-Texans ja Ravens-Falcons. Huilivuorossa ovat Eagles ja Buccaneers. Palataan näihin ja muihin otteluihin myöhemmin, mutta jännitettävää taas riittää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.