keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Puoliväli lähestyy, 7 viikkoa takana

Parhaiten viime kierrokselta jäi mieleen kaksi uskomattoman hienoa erikoistiimin peliä Ramsilta Seahawksia vastaan. Ensimmäisessä palauttajat jallittivat täysin Seahawksin ja pääsivät juoksemaan lähes salaa maaliin asti omasta päästä. Jälkimmäisessä ottelu näytti jo kääntyvän Seahawksin voitoksi, kun Rams hämäsi lentopotkun ja eteni riittävät jaardit ratkaisevassa kohdassa viimeistä jaksoa. Lisäksi muutamat viime sekuntien ratkaisut pitivät pulssin korkealla.

Erot kasvavat

Lähes joka lohkossa on alkanut tapahtua kahtiajako. Pääasiassa kaikissa tilanne on se, että kaksi on lähtenyt karkuun taistelemaan pudotuspelipaikoista ja lohkovoitosta, kun taas kaksi muuta jäävät jälkeen. Poikkeuksia luonnollisesti on, kuten AFC North, jossa kaikki neljä ovat lähes tasoissa, sekä NFC South, jossa kaikki ovat suorittaneet heikosti ja parhaallakin (Panthers) on vain kolme voittoa. Yhteensä neljä joukkuetta jatkavat yhdellä tappiolla. Nämä joukkueet ovat Cowboys (6-1), Broncos (5-1), Eagles (5-1) ja Cardinals (5-1).

Saldona 10/15 tällä kertaa

Todelliset asiantuntijat jäivät tällä kertaa melkein jo jalkoihin, kun omat veikkaukset osuivat samalla tasolla kuin näillä veteraanianalyytikoilla. Omaksi saldoksi tuli 10/15. Harmittamaan jäivät etenkinSaintsin ja Chiefsin niukat voitot. Fantasialiigoissa perinteeksi jo muodostunut kaava toistui, kun saldona oli 2 voittoa ja 1 tappio.

Tulevalla kierroksella koitetaan tehdä taas lisää pesäeroa

Kierroksen avaa huippuottelu, jossa Broncos saa vieraakseen Chargersin. Molempien kausi on edennyt loistavasti, vaikka Chargers kärsikin tappion viime viikolla. Muita mielenkiintoisia matseja ovat Panthers-Seahawks, jotka ovat tähän mennessä alisuorittaneet pahasti, Bengals-Ravens, Cardinals-Eagles ja Steelers-Colts. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.