maanantai 20. lokakuuta 2014

Otteluennakko: Kierros 7 - Steelers vs Texans


Viikon päättää Steelersin (3-3) ja Texansin (3-3) taisto tiistain aamuyönä. Steelersin AFC North -lohkossa joukkueet ovat äärimmäisen tasoissa ja joukkue on 50 %:n saldollaan viimeisenä. Joukkueella on ollut uskomattomia ongelmia otteluissa, mutta toisaalta he ovat onnistuneet saalistamaan arvokkaita päänahkoja mm. Pantherseilta. Texans on vastaavalla saldollaan AFC South -lohkon toisena, mutta kahden tappion putkessa. Niukat tappiot viime kierroksilla Cowboysille ja Coltsille voivat tulla loppukaudesta vielä kalliiksi. Heidän onnekseen muu lohko ei ole pärjännyt sen paremmin ja Texansilla onkin loistavat mahdollisuudet aina pudostuspeleihin saakka.

Steelersin hyökkäys vastaan Texansin puolustus

Steelersin hyökkäys etenee isoja jaardeja, mutta maalit jäävät saavuttamatta. Tämä on kuitenkin hyvä tilanne, koska hyökkäys on jo saanut paljon onnistumisia. Kunhan hyökkäykset päätetään maaleihin, kunniakulku voi alkaa. Ben Roethlisberger (QB) on ollut tasaisen varma ja heittänyt vain kolme katkoa tähän mennessä. Toisaalta mies on säkitetty uskomattomat 17 kertaa, joka on luonnollisesti vaikeuttanut hyökkäysten rakentelua. Joukkueen ykköskalusto (mm. Le'Veon Bell (RB), LeGarette Blount (RB), Antonio Brown (WR)) tekee hyvää työtä ja vastustajalla on iso työ hidastaa heidän etenemistään.

J.J. Watt (DE), tarviiko muuta sanoa? Mies on matkalla vähintäänkin puolustuksen MVP:ksi, miksei koko runkosarjan. Hänen kaltaista pelotetta ei voi jättää huomioimatta. Miehellä on toistaikseksi "vain" neljä säkitystä, mutta uhka, jonka hän joka pelissä pelinrakentajalle antaa, on todella arvokasta. Texansin muun puolustuksen on noustava tukemaan entistä paremmin Wattia. Muutama säkitys nähdään tässäkin ottelussa joko Wattin tai muiden toimesta, mutta olennaista on saada Steelersin jaardit kuriin.

Texansin hyökkäys vastaan Steelersin puolustus

Houstonin Ryan Fitzpatrick (QB) ei ole onnistunut vakuuttamaan minua tasollaan. Tällä hetkellä joukkue makaa liiaksi Arian Fosterin (RB) otteittein varassa. Joukkueen onneksi Foster on ollut uskomattomassa iskussa ja siten joukkue on napsinut arvokkaita voittoja. Steelersin puolustus antaa anteeksi pienet virhearvioinnit, mutta heittohyökkäyksen tulee toimia tällä kertaa hyvin, jotta pallo saadaan toiseen päätyyn.

Pittsburgin puolustuksen on parannettava tässä ottelussa otteitaan. Vastassa ei ole liigan ykköshyökkäys ja puolustuksen täytyy pystyä pitämään se kurissa. Troy Polamalu (SS) alkaa päästä vauhtiin ja hänen nopeuttaan tarvitaan tällä kertaa hyvin paljon.

Yhteenveto

Tasainen vääntö luvassa, jossa tuskin maaleilla tullaan mässäilemään. Uskon Steelersin vievän tällä kertaa voiton laadukkaamman hyökkäyksensä turvin.

Otteluveikkaus: Pittsburgh Steelers - Houston Texans 17 - 13

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.