keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Monet joukkueet puolessa välissä kautta

Kahdeksan jännittävää kierrosta takana ja yhdeksän edessä. 18 joukkueelle se tietää, että kauden puoliväli on nähty ja loput joukkueet pelaajavat kahdeksannen ottelun tällä viikolla.

Kahdeksas viikko tarjosi monta hyvää ottelua ja sen kruunasi Cowboysin ja Redskinsin jatkoajalla ratkennut taisto. Positiivisia yllättäjiä olivat Steelers, Saints ja Seahawks, joista ensin mainitut nappasivat suurinumeroiset voitot kovista vastustajistaan (Colts ja Packers) sekä Seattle, joka toivon mukaan alkaa saamaan voittokulun taas päälle noustakseen pudostuspelitaistoon mukaan.

Otteluveikkaukset ja fantasialiigat

Omat veikkaukseni napsahtelivat perjantaina ja sunnuntain ekoissa otteluissa loistavasti kohdalleen. Sen sijaan loppuotteluissa käytännössä kaikki meni vastoin odotuksiani. Samoin näytti käyvän pro-analyytikoille. Alla on tilanne kahdeksan viikon jälkeen:

1. Dan Hanzus 66 %
2. Gregg Rosenthal 64 %
2. Marc Sessler 64 %
2. Kevin Patra 64 %
5. Elliot Harrison 62 %
6. Chris Wesseling 61 %
7. Tuomas Kurikka 56 %

Fantasialiigoista alkaa olla turha jo kirjoittaakin, koska viikosta toiseen kaava on sama, 2 voittoa ja 1 tappio. Koska voitot ja tappiot ovat osuneet pääasiassa samoihin liigoihin, olen tällä hetkellä kahdessa liigassa kärkipaikalla ja yhdessä toiseksi viimeisenä. Saldot näissä ovat 7-1, 7-1 ja 3-5.

Kurkistus kesän veikkauksiini lohkojen välisistä voimasuhteista

Heinäkuussa yritin parhaani mukaan laittaa joukkueita paremmuusjärjestykseen sen hetkisten tietojen perusteella. Kausi on luonnollisesti vielä pahasti kesken, mutta tässä kohtaa näyttää, että paljon pitää vielä tapahtua, että edes yksi lohko asettuisi veikkaamaani järjestykseen. Pahimmin hakoteille arvioni näyttävät menneen Bengalsin ja Panthersin osalta, jotka olen sijoittanut viimeiseksi lohkossaan, mutta porskuttavat tällä hetkellä kärjessä. Vastaavasti uskoin Redskinsin ja Buccaneersin olevan tällä kaudella vedossa, mutta joukkueet majailevat lohkonsa pohjalla. Katsotaan vuodenvaihteessa, miten paljon tilanne on taas elänyt.

AFC East
1. Patriots (oma veikkaukseni runkosarjan päätteeksi oli 1.)
2. Bills (3.)
3. Dolphins (4.)
4. Jets (2.)

AFC West
1. Broncos (1.)
2. Chargers (2.)
3. Chiefs (4.)
4. Raiders (3.)

AFC North
1. Bengals (4.)
2. Ravens (2.)
3. Steelers (1.)
4. Browns (3.)

AFC South
1. Colts (1.)
2. Texans (2.)
3. Titans (4.)
4. Jaguars (3.)

NFC East
1. Cowboys (3.)
2. Eagles (4.)
3. Giants (2.)
4. Redskins (1.)

NFC West
1. Cardinals (1.)
2. 49ers (3.)
3. Seahawks (4.)
4. Rams (2.)

NFC North
1. Lions (2.)
2. Packers (1.)
3. Bears (4.)
4. Vikings (3.)

NFC South
1. Panthers (4.)
2. Saints (2.)
3. Falcons (3.)
4. Buccaneers (1.)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.