tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kauden alkuun enää kolme kuukautta

Kausi potkaistaan käyntiin torstaina 4.9., jolloin puolustava mestari Seattle saa vieraakseen oman suosikkini Green Bayn. Joukkueiden suunta näyttäisi olevan päinvastainen kuin viime kaudella. Packers on vahvistanut joukkuettaan etenkin saamalla sairasvuoteen tyhjäksi. Seahawks puolestaan ei ole tehnyt yhtä hyvää jälkeä kauden jälkeen, mutta loistavasti päättyneen Super Bowlin pohjalta joukkue janoaa voittoa ottelusta.

Sunnuntaina (7.9.) puolestaan kautensa tulee aloittamaan yhteensä 26 joukkuetta. Ottelupareista mielenkiintoisia ovat ainakin Cowboys-49ers, Ravens-Bengals ja Broncos-Colts.

  • 49ers lähtee omaan otteluunsa ennakkosuosikkina, mutta on kuitenkin hävinnyt viimeisistä kolmesta joukkueen kohtaamisesta kaksi. 
  • Ravens ja Bengals kamppailevat saman lohkon sijoituksista. Viime kaudella voitot menivät tasan, mutta Bengals nappasi lohkovoiton. Cincinnati lienee tällä kertaa pienoinen suosikki ainakin omissa papereissani, koska Ravens joutuu todennäköisesti pitämään avainpelajaansa (Rice) katsomon puolella.
  • Sunnuntain mielenkiintoisin kohtaaminen tapahtuu Denverissä, kun Peyton Manning kohtaa toista kertaa urallaan Coltsin. Viimeiset kolme kohtaamista ovat päätyneet Coltsin voittoihin, joista viimeisin viime kaudelta, aiheuttaen Broncosille yhden kolmesta ruonkosarjatappiosta. Tästä ottelusta on lupa odottaa kovatasoista, sillä molemmat joukkueet pitävät minun papereissani omien lohkojensa odotettua kärkipaikkaa. QB-vertailussa Luck jäänee Manningin varjoon, mutta kaikki on tässä parissa auki. Itse liputtaisin tässä vaiheessa kotivoiton puolesta.
Maanantaille mahtuu vielä kaksi ottelua, jonka jälkeen jokainen joukkue on päässyt kokeilemaan uutta kokoonpanoaan ja uusia vahvistuksiaan. Tähän on kuitenkin vielä matkaa ja asioita ehtii tapahtua sekä harjoitusleireillä että kentän ulkopuolellakin. Hyvänä esimerkkinä Ray Ricen oikeudenkäynti, jolla saattaa olla isoja vaikutuksia Ravensin alkukauteen, ellei jopa koko kauteen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.