tiistai 25. elokuuta 2015

Kaksi kierrosta harjoitusotteluita takana - Mitä jäänyt käteen?


Toisen kierroksen harjoitusotteluissa nähtiin joka elokuinen murhenäytelmä, kun tällä kertaa Green Bay Packers kärsi merkittävän menetyksen laitahyökkääjä Jordy Nelsonin loukattua pahannäköisesti polvensa. Jos loukkaantuminen olisi sattunut jollekin toiselle joukkueelle korttitalo olisi saattanut romahtaa siltä istumalta. Packersin kunniaksi on todettava, että menetyksellä ei välttämättä tule olemaan niin merkittävää vaikutasta, että se vaikuttaisi joukkueen suorituksiin isossa kuvassa. Yksittäisten otteluiden kannalta Nelsonin vielä määrittelemättömän tauon ajan jättämä aukko saattaa ratkaista muutaman ottelun.

Muita kierroksen pettymyksiä olivat Denver Broncosin kentällä piipahtanut pelinrakentaja Peyton Manning sekä San Francisco 49ersin saman pelipaikan Robert Griffin III. Griffin pelasi neljän pallonhallinnan ajan ja heikon hyökkäyslinjan "tuella" löysi itsensä kolmesti nurmen pinnasta säkitettynä. Ilman varsinaista tulosta jäänyt mies (8 heittojaardia) menetti myös pallonhallinnan viimeisessä hyökkäyksessään helpon näköisesti. Broncosin Manning avasi kautensa pelaamalla reilun jakson vaisuin tuloksin. Kahdeksan onnistunutta heittoa 3,7 jaarin keskiarvolla ei antanut vakuuttavaa kuvaa miehen päivän kunnosta, kun kaikki neljä pallonhallintaa jäivät lisäksi kauas maalista.

Murhaavasti kautensa aloittanut Philadelphia Eagles on liekeissä. Molemmilla harjoituskierroksilla isoimmat pistemäärät kerännyt joukkue etenee vakuuttavasti joka yrityksellään vastustajan päätyyn ja saumattomasti toimiva juoksuhyökkäys hoitaa loput. Ravensia vastaan kentällä kävi neljä eri pelinrakentajaa, joista mielenkiintoisin nimi Tim Tebow hakee vielä paikkaansa. Kaksi onnistunutta heittoa viidestä ei anna vielä juurikaan kuvaa hänen tilanteestaan, mutta parhaimmillaan 26 jaardin juoksun esittänyt Tebow on vähintäänkin villikortti joukkueelle, kunhan vakuuttaa kuuluvansa koko ajan pienenevään kokoonpanoon. Myös Cowboysista siirtynyt keskushyökkääjä DeMarco Murray nähtiin ensimmäistä kertaa tositoimissa Eagles-paidassa. Viime kaudella yli 115 juoksujaardin ottelukeskiarvolla takonut Murray tyytyi viiteen juoksuyritykseen, mutta kirjautti siitä huolimatta ensimmäisen maalinsa uudessa joukkueessa. Joukkueen otteet lupaavat todella hyvää runkosarjan alun lähestyessä ja tämä joukkue on syytä ottaa huomioon mestaruusveikkauksissa.

2. harjoituskierroksen tulokset

Washington Redskins – Detroit Lions 21–17

Cleveland Browns – Buffalo Bills 10–11

New York Jets – Atlanta Falcons 30–22

Kansas City Chiefs – Seattle Seahawks 14–13

Carolina Panthers – Miami Dolphins 31–30

Philadelphia Eagles – Baltimore Ravens 40–17

Indianapolis Colts – Chicago Bears 11–23

New Orleans Saints – New England Patriots 24–26

New York Giants – Jacksonville Jaguars 22–12

Houston Texans – Denver Broncos 10–14

Minnesota Vikings – Oakland Raiders 20–12

Arizona Cardinals – Kansas City Chargers 19–22

Pittsburgh Steelers – Green Bay Packers 24–19

San Francisco 49ers – Dallas Cowboys 23–6

Tennessee Titans – St. Louis Rams 27–14

Tampa Bay Buccaneers – Cleveland Browns 25–11

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.