perjantai 25. huhtikuuta 2014

Tervetuloa palstalle!

Taustastani sen verran, että olen äärettömän kiinnostunut jenkkifutiksesta ja erityisesti NFL:stä. Vaikka oma urheiluhistoriani tulee muiden palloilulajien puolelta, erityisesti koripallosta, olen viimeisten viiden vuoden aikana rakastunut tähän lajiin. NFL on rakennettu siten, että jokaisella ottelulla on merkitystä ja lyhyessäkin ajassa mikä tahansa joukkue voi nousta mestaruustaistoon. Lisäksi ottelut sinällään ovat mielenkiintoisia poikkeuksetta alusta loppuun saakka. Kaiken luonnollisesti huipentaa pudotuspelit, joissa hyvin pienilläkin onnistumisilla joukkueilla on mahdollista nousta pilviin asti.

Olen seurannut aktiivisesti NFL:ää vuodesta 2008 lähtien opetellen ensin kaikki lajin hienoudet ja viime kausina yrittänyt päästä enemmän joukkueiden sielun elämään kiinni. Luen paljon jenkkianalyytikkojen kirjoituksia ja osittain saatan tuoda samanhenkisiä ajatuksia omiin kirjoituksiinikin. Suurten asiantuntijoiden tapaan tulen veikkaamaan jokaisen viikon otteluparien voittajat ja seuraamaan kauden mittaan, miten kauas todellisuudesta veikkaukset jäävät.

Tarkoitukseni on tuoda esiin omia ajatuksiani NFL:stä ja etenkin ottelupareista. Jenkki-tv osaa luoda joka ottelun ympärille jonkinlaisen tarinan, josta suomalaisella TV:llä on oppimista, mutta minä puolestani yritän tuoda oman vähemmän kaupallisen näkemykseni sarjan eri vaiheisiin. Kaikki palaute otetaan vastaan ja näkemyksiäni saa vapaasti kyseenalaistaa. Urheilun kuuluu olla intohimoista ja siihen liittyen lukijoille tiedoksi, että oma suosikkijoukkueeni on ja tulee olemaan jatkossakin Green Pay Packers.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.