sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Otteluennakko: Viikko 8 – Falcons vs Packers

Ehdottomasti viikon kuumin ottelu pelataan Georgiassa, kun Atlanta Falcons isännöi Green Bay Packersiä sunnuntain myöhäisillassa. Falconsin hyvä vire katkesi kaksi viikkoa sitten ja sen jälkeen käteen on jäänyt vain tappioita. Packers puolestaan on ollut vaikeuksissa hyökkäyksensä kanssa ja vasta viime viikolla nähtiin tutumman oloista työskentelyä kentällä, kun vastassa oli astetta heikompi Bears. Lähtökohdat eivät voisi olla paljon mielenkiintoisemmat ja molemmilla on myös paljon panosta ottelun lopputuloksen osalta, sillä sekä NFC South- että NFC North -divisioonat ovat äärimmäisen tasaväkisiä.

Lue syväluotaavampi juttu Faneille.comista.

Tilanne otteluun lähdettäessä

NFC South V–H  Div 
Atlanta Falcons4–32–1
Tampa Bay Buccaneers3–32–0
New Orleans Saints2–41–1
Carolina Panthers1–50–3

NFC North  V–H   Div 
Minnesota Vikings 5–1 1–0
Green Bay Packers 4–2 2–1
Detroit Lions 4–3 0–2
Chicago Bears 1–6 1–1

Arvio

Packers-hyökkäys saa sopivat lähtöasetelmat otteluun, kun Falconsin heittopuolustus on ollut suorastaan surkeaa. Pelinrakentaja Aaron Rodgers sai viime ottelussa kohdistuslaukaukset tehtyä ja jälki oli jäätävän hyvää. Jatkuvat kohdalleen osuvat heitot saanevat jatkoa tässäkin ottelussa ja Falcons-puolustuksella riittää päänvaivaa heittohyökkäysten pysäyttämisessä. Samaan aikaan kuitenkin Falcons-hyökkäys lähtee yhtälailla puhkomaan Packers-puolustusta erityisesti heittojensa avulla, sillä Packersin juoksupuolustus on liigan parasta. Ottelusta on odotettavissa äärettömän tasaista ja maalejakin tullaan varmasti näkemään riittävästi. Packers pystyy kuitenkin hyötymään tasoeroista Falconsia paremmin ja onnistuu siten raapimaan tärkeät vieraspisteet matkaansa loppuhetkiin venyvien ratkaisuhetkien myötä.

Otteluveikkaus: Atlanta Falcons – Green Bay Packers 24 – 27

Ottelu on nähtävissä sunnuntaina klo 22:20 alkaen Viasat Urheilu HD -kanavalla sekä NFL Game Pass- ja Viaplay-palveluissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.