torstai 27. lokakuuta 2016

Otteluennakko: Viikko 8 – Titans vs Jaguars

Perjantain aamuyöstä vastakkain asettuvat kaksi viime viikolla tappiota kärsinyttä joukkuetta. AFC South -divisioonan perää pitävät Titans ja Jaguars eivät ole vielä heittäneet kirvestä kaivoon, sillä heidän yläpuolellaan olevat Texans ja Colts ovat kompuroineet yhtälailla alkukaudesta. Sen lisäksi, että tulevalla ottelulla on tärkeä merkitys molempien joukkueiden pudotuspelihaaveiden kanssa, on mielenkiintoista taas nähdä, miten nuoret pelinrakentajat Marcus Mariota ja Blake Bortles tehtävistään suoriutuvat. Bortles oli viime kaudella huikeassa iskussa, mutta tällä kaudella Mariota on vetänyt pidemmän korren. Nähdäänkö ottelun tuoksinnassa osien vaihto vai jatkaako Mariota vahvoja otteitaan, joiden myötä kolmessa viime ottelussa on syntynyt kahdeksan TD:tä ja vain yksi syötönkatko.

Lue syväluotaavampi juttu Faneille.comista.

Tilanne otteluun lähdettäessä

AFC South  V–H   Div 
Houston Texans 4–3 2–0
Indianapolis Colts 3–4 1–2
Tennessee Titans 3–4 0–2
Jacksonville Jaguars 2–4 1–0

Arvio

Yön ottelun joukkueet majailevat tällä hetkellä AFC:n sijoilla 13. ja 14. Siten villikorttipaikan haaliminen tulee olemaan todella haastavaa, mutta sen sijaan omassa divisioonassa pärjääminen on vielä hyvinkin mahdollista. Etenkin Titans, jolla on jo kaksi tappiota divisioonan sisäisissä ottelussa, kaipaisi voittoa ja kaikki taivaan merkit ovatkin sen puolella. Kotijoukkueen paketti on tällä hetkellä paremmin kasassa, kun taas Jaguarsilla se on pahemman kerran sekaisin. Viime viikon nöyryyttävä tappio Raidersille ja lyhyt valmistautuminen tulevaan otteluun eivät voi olla näkymättä vierasjoukkueen otteissa. Hyvällä hyökkäyspelillä sillä voi olla mahdollisuus kuroa itsensä maalin etäisyydelle, mutta pitäisin kotivoittoa tässä ottelussa hyvin varmana tapauksena.

Otteluveikkaus: Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars 26 – 20

Ottelu on nähtävissä torstain ja perjantain välisenä yönä klo 3:20 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla sekä NFL Game Pass- ja Viaplay-palvelussa.

1 kommentti :

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.