lauantai 21. tammikuuta 2017

Katso Super Bowl suorana TV:stä

Super Bowliin on aikaa enää reilut kaksi viikkoa ja kauden tärkeimmän ottelun joukkueet ovat selvillä jo maanantaina. Patriots ja Steelers ratkaisevat keskenään AFC:n mestaruuden ja hieman heitä aikaisemmin Falcons ja Packers ottavat toisistaan mittaa tavoitteena NFC:n mestaruus. Mitkä tahansa näistä kahdesta otteluparista lopulta kohtaavatkin Super Bowlissa, on yksi asia varma. Viasat tulee näyttämään kauden huipennuksen jokaiselle suomalaiselle ilmaiseksi Viasat Urheilu -kanavallaan.

Viimeiset vuodet Nelonen on ollut tunnettu ilmaisista maksu-TV-viikonlopuistaan Super Bowlin koittaessa, mutta tänä vuonna Viasat hoitaa homman. Kanavat aukeavat perjantaina ja Super Bowl -lähetys alkaa klo 1:00 6. helmikuuta ja kansallislaulujen sekä muiden juhlallisuuksien jälkeen klo 1:30 päästään itse ottelun pariin. Mysteerinä edelleen pysyttelevä jenkkien kansallislaulun esittäjä selviää viimeistään tuolloin, mutta puoliaikashow'n tähi Lady Gaga on ollut melkeinpä jo puoli vuotta selvillä. Adele, jolle kunniatehtävä ensimmäiseksi tarjottiin joutui valitettavasti kieltäytymään tehtävästään ja syynä oli artistin mukaan hänen kyvyttömyytensä tanssispektaakkeliin. Henkilökohtaisesti olisin ottanut Adelen Lady Gagan sijaan estradille vaikkapa istumaan pianon taakse, mutta minkäs teet. Toivon mukaan Gaga on saanut mukaansa kasan muita eturivin artisteja ja show ei petä tälläkään kertaa.

Tärkeintä kuitenkin on, että jokainen suomalainen pääsee nauttimaan uskomattomasta urheilushowsta sijoittamatta lanttiakaan yhdenkään maksukanavan suuntaan. Selostus nykytiedon valossa tulee olemaan suomeksi, joka sekään ei ole suurimmalle osalle katsojista negatiivinen asia, sillä selostaja Mika Laurila ja häntä tukeva kommentaattori Mikko Korkkalainen on tehneet loistavaa työtä kauden aikana avaten vähemmän lajia seuranneille jenkkifutiksen taktisia ja teknisiä koukeroita.

Pelataan siis konferenssifinaalit ensin pois alta ja sen jälkeen on kaksi viikkoa aikaa virittäytyä todelliseen Super Bowl -tunnelmaan. Itse koen tapahtuman ohella Super Bowl -mainosten osuuden merkitävänä lisäbuustina yölle. Tulevaa kattausta odotellessa voi aikaansa kuluttaa vaikka nauttimalla omista kahden viime kauden suosikeista alla olevista YouTube-linkeistä.

Super Bowl IL (2015)



Super Bowl 50 (2016)




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.