lauantai 21. tammikuuta 2017

Pudotuspelien 3. kierroksen otteluveikkaukset

Packers ja Steelers jatkavat edelleen kulkuaan. Pudotuspelien alla ollut fiilis siitä, että nämä joukkueet menevät pitkälle pitää edelleen. Steelersin viime ottelu oli mystinen sillä joukkue ei onnistunut tekemään ainoatakaan TD:tä ja samalla pelityylillä ei Patriotsia vastaan enää pärjää. Tuo Steelersin suhmurointi teki AFC:n konferenssifinaalin asetelmista entistä haastavammat veikkausten osalta. NFC:n puolella tilanne ei ole yhtään helpompi, sillä vastakkain asettuvat kaksi hyvin saman tyylistä joukkuetta. Tärkeintä kuitenkin on, että kausi huipentuu kahteen ennakolta todella laadukkaaseen otteluun ennen Super Bowlia. Nyt kannattaa nauttia, sillä pian tämä ilo on taas hetkeksi ohi.

Pudotuspelit ovat tähän mennessä menneet 100 % osumatarkkuudella. Tuntuu, että tämä kierros on enemmän tai vähemmän lantin heittoa, mutta pakko yrittää parhaan mukaan haistaa näidenkin otteluiden kulku. Viime viikolla ensimmäinen ottelu (ATL–SEA) päättyi 36–20, kun arvio oli 36–22 ja seuraava (NE–HOU) 34–16 arvion ollessa 36–16 eli niissä oltiin hyvin jyvällä. Kaksi jälkimmäistä karkasivat sitten enemmän käsistä: DAL–GB 31–34 (arvio 22–30) ja KC–PIT 16–18 (arvio 24–26). Kisan kokonaistilanne löytyy täältä.

Sunnuntai 22.1.2017 klo 22:05

Atlanta Falcons – Green Bay Packers 33 – 36 (Viasat Urheilu HD ja Viaplay)

Sunnuntai 22.1.2017 klo 1:40

New England Patriots – Pittsburgh Steelers 24 – 27 (Viasat Urheilu HD ja Viaplay)

4 kommenttia :

  1. Voittajat: Falcons, Patriots. Rogersin hail mary ei onnistu tällä kertaa. Nyt ei oo Gronkkia ottamassa palloa kiinni viime sekunnilla mutta Hogan on ��

    VastaaPoista
  2. Samat veikkaukset täällä eli Falcons ja Patriots. Toki Steelersiä toivoisin mutta eiköhän onni ja autuus ole jo käytetty Cowboysin putoamisen myötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Nyt on ihan sama kuka voittaa :D

      Poista
    2. Toisaalta olishan se hienoa jos Falconssit voittais ekan superbowlin... Steelerseillä 6 Patriotseilla 4 ja Packerseilla 4

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.