perjantai 15. tammikuuta 2016

Pudotuspelien 2. kierroksen otteluveikkaukset

Pudotuspelien ensimmäinen kierros meni vierasvoittojen merkeissä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun kaikki ottelut pudotuspelikierroksella päättyvät vierailijoiden voittoihin. Nyt mukaan astuvat myös konferenssiensa kärkikaksikot ja todellinen taistelu Super Bowl -paikoista käynnistyy. Jatkokaavio on hyvin yksinkertainen, sillä kierroksen voittajat etenevät konferenssifinaaleihin, joista voittajat tulevat löytämään itsensä San Franciscosta 50. Super Bowl -ottelusta. Omat veikkaukseni toisen kierroksen otteluihin löytyvät alta.

Lauantai 16.1.2016 klo 23:35

New England Patriots – Kansas City Chiefs 24 – 20

Sunnuntai 17.1.2016 klo 3:15

Arizona Cardinals – Green Bay Packers 32 – 26

Sunnuntai 17.1.2016 klo 20:05

Carolina Panthers – Seattle Seahawks 20 – 10

Sunnuntai 17.1.2016 klo 23:40

Denver Broncos – Pittsburgh Steelers 22 – 13

4 kommenttia :

  1. Kovia pistemääriä uskot nähtävän. Onko sulla tilastoja nopeasti saatavilla, minkälaisia pistemääriä per ottelu tässä vaiheessa yleensä on nähty. Erityisesti tuo Cardinals vs Packers ei mielestäni mitenkään voi päätyä tuollaiseen pisteiloitteluun. Oma veikkaukseni olisi pikemminkin jotain luokkaa pari TD per joukkue ja muutama potkumaali eli enintään tuolla 20 pisteen hivakoissa molemmilla.

    Tai siis, miksi veikkaat että ottelusta tulisi noin runsasmaalinen?

    VastaaPoista
  2. Hyvä haasto, kiitos siitä. Jos katsotaan viime vuotta, niin ottelut tällä kierroksella päättyivät lukemiin 31-35, 24-16, 22-28 ja 7-45 eli jos sieltä haluaa hakea benchmarkia niin ei mene kauas metsään. :) Vuosi sitten tehtiin 208 pistettä ja omissa veikkauksissani päästään "vain" 167 pisteeseen.

    Packsien ottelussa minulla on sellainen kutina, että näemme alkuun vierasjoukkueelta parin kolmen maalin loistavan aloituksen, jonka jälkeen Cardinals joutuu hakemaan kunnon kirin jonka myötä onnistuu kirimään itsensä rinnalle ja lopussa ohi. Tämä tietysti vain villi veikkaus. Ennakkoa tuosta ja aiemmasta ottelusta luvassa huomenissa.

    VastaaPoista
  3. Hyvä pointti ja kiitos tilastosta. Enpä ollut tuolta kannalta ajatellut. Jotenkin mä vaan luulen että Aaron Rodgers ei nyt saa tuota pistemäärää kasaan. Katsotaan, mielelläni olen väärässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit olla oikeassa Packersin ottelun suhteen. :) Ei paljon tosin lämmitä, kun heidän kautensa päättyi tähän.

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.