sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Otteluennakko: Viikko 12 – Broncos vs Chiefs

Broncos on ollut viime vuodet vahvasti niskan päällä joukkueiden kohdatessa. Viime vuonna kuitenkin voitot tasattiin, kun molemmat hakivat vieraskentiltään voitot tuliaisina kotiin viemisiksi. Aamuyöllä on luvassa ehkäpä tähänastisen kauden tärkein ottelu, sillä AFC West -divisioonan tilanne on äärettömän mielenkiintoinen. Raidersin porskuttaessa keulassa, tullaan tässä ottelussa antamaan nuotit loppukauteen ja toisen matka divisioonan ykköspaikkaan mutkistuu huomattavasti.

Lue syväluotaavampi juttu Faneille.comista.

Tilanne otteluun lähdettäessä

AFC West  V–H   Div 
Oakland Raiders 8–2 2–1
Denver Broncos 7–3 1–2
Kansas City Chiefs 7–3 2–0
San Diego Chargers 4–6 1–3

Arvio

Kun molempien joukkueiden puolustukset ovat valioluokkaa, ei ottelusta ole luvassa suurimaalista. Jostain syystä kuitenkin juoksemalla on edetty kumpaakin vastaan tasaisen varmasti reilut 100 jaardia joka ottelussa ja sitä kautta se avaa molemmille mahdollisuuden iskeä tuohon epäkohtaan. Karkeasti sanottuna voisi uskoa, että se joukkueista, kumpi ottaa maahyökkäykset haltuunsa on todella vahvoilla.

Menetykset ja pallonriistot esittävät myös tärkeää roolia sillä kummankin joukkueen puolustukset ovat erikoistuneet pisteiden tehtailuun ja toisaalta hyökkäykset ovat toisinaan sortuneet liian suuriin riskiarvioihin ja pallo on viety heiltä. Viime viikolla Chiefs-puolustus näytti haavoittuvaiselta ja tilanne pitää saada pikaisesti korjattua. Oli miten oli, tiukka ja tasainen vääntö on luvassa ja kotiedun ja paremman loukkaantumistilanteen johdosta Broncos tulee viemään ottelusta voiton.

Otteluveikkaus: Denver Broncos – Kansas City Chiefs 24 – 17

Ottelu on nähtävissä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 3:25 alkaen Viasat Urheilu HD -kanavalla sekä NFL Game Pass- ja Viaplay-palvelussa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.