sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Otteluennakko: Viikko 13 – Ravens vs Dolphins

Viikon mielenkiintoisin ottelu pelataan sunnuntain alkuillasta ja sitä on mahdollista seurata mm. Viaplayn kautta suorana. Baltimore Ravens ja Miami Dolphins pelasivat tasan vuosi sitten viimeksi vastakkain ja silloin Dolphins oli niukasti parempi lukemin 15–13. On hyvin mahdollista, että joukkueet kohtaavat vielä tällä kaudella toistamiseenkin, sillä tällä hetkelle he miehittävät AFC:n sijoja 3. ja 6. eli kohtaisivat toisensa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Lue syväluotaavampi juttu Faneille.comista.

Tilanne otteluun lähdettäessä

AFC North  V–H–T   Div 
Baltimore Ravens 6–5–0 4–0
Pittsburgh Steelers 6–5–0 2–1
Cincinnati Bengals 3–7–1 1–2
Cleveland Browns 0–12–0 0–4

AFC East  V–H   Div 
New England Patriots 9–2 3–1
Miami Dolphins 7–4 2–1
Buffalo Bills 6–5 1–3
New York Jets 3–8 1–2

Arvio

Dolphins on kuuden ottelun voittoputkessa, kun taas Ravensilla on viidestä viime ottelusta kolme voittoa. Tällä kertaa Dolphins kohtaa kuitenkin liigan parhaan juoksupuolustuksen ja siten sen ykkösase Jay Ajayi on todellisen haasteen edessä. Viime otteluissa mies on saatu pidettyä kohtuullisesti aisoissa ja samaan Ravensinkin pitäisi pystyä. Kun juoksut saadaan pysäytettyä, jää Miamille mahdollisuus rullata kentän päästä päähän heittojensa turvin. Jos Ravens uskaltaa jättää neljä miestä takapuolustukseen, ei Dolphins-pelinrakentaja Ryan Tannehill tule pääsemään helpolla. Kotijoukkueen puolustus tulee tässä taisteluparissa olemaan ehdottomasti niskan päällä.

Ravensin hyökkäys on ollut pitkälti potkaisija Justin Tuckerin varassa. Mies on liigan ainoa 100 prosentin potkaisija ja viimeisin ohilaukaus nähtiin juuri Dolphinsia vastaan viime kaudella. Pelinrakentaja Joe Flacco ei ole vakuuttanut, mutta yhdessä veteraanilaituri Steve Smithin kanssa he ovat näyttäneet pystyvänsä venymään tiukassa paikassa.

Tasainen ja vähämaalinen ottelu tulee kääntymään Ravens-puolustuksen ansiosta kotijoukkueen eduksi. En yllättyisi, vaikka ottelun ratkaisumaali syntyisi Tuckerin jalasta tälläkin kertaa.

Otteluveikkaus: Baltimore Ravens – Miami Dolphins 20 – 17

Ottelu on nähtävissä sunnuntaina klo 20:00 alkaen NFL Game Pass- ja Viaplay-palveluissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.