sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Otteluennakko: Viikko 14 – Colts vs Texans

AFC South on yksi liigan heikoimmista divisioonista tällä kaudella, mutta siitä huolimatta sen mielenkiinto pysyy yllä vielä pitkään. Kolme joukkuetta on tasapisteissä divisioonan kärjessä ja tänään illalla niistä kaksi, Colts ja Texans, kohtaavat toisensa.

Molempien joukkueiden puolustukset ovat kärsineet loukkaantumisista ja Coltsin osalta on jo varmaa, että kolmasosa avauksen pelaajista on sivussa mukaan lukien Robert Mathis. Texansin ykköstähti J.J. Watt joutui jättämään leikin kesken jo alkukaudesta, mutta on mahdollista, että tulevaan otteluun joukkue joutuu myös lähtemään ilman tärkeitä johtotähtiään, kuten Jadeveon Clowney ja Johnathan Joseph.

Lue syväluotaavampi juttu Faneille.comista.

Tilanne otteluun lähdettäessä

AFC South V–H  Div 
Houston Texans6–63–0
Indianapolis Colts6–62–2
Tennessee Titans6–61–3
Jacksonville Jaguars2–101–2

Arvio

Niin Coltsin Frank Gore kuin Texansin Lamar Millerkin saattavat hyvinkin juosta viime viikon tapaan taas yli 100 jaardin lukemat. Etenkin Texansille tämä olisi mannaa, sillä samalla heittopeli helpottuu edes hivenen. Pelinrakentaja Brock Osweiler on ollut liigan heikoimpia omalla pelipaikallaan ja joukkueen heittohyökkäys on ollut turhan helppoa pysäyttää. Colts tuleekin antamaan jatkuvaa painetta Osweilerin suuntaan ja miehellä ei ole varaa virheisiin, joita tällä kaudella on nähty turhan paljon. Coltsin pelinrakentaja Andrew Luck puolestaan on hyvässä tikissä. Kolmessa viime ottelussa mies on heittänyt 7 TD:tä ja vauhti tuntuu sen kuin paranevan. Jos Luck on vastaavassa iskussa ja löytää laidalta lempikohteensa T.Y. Hiltonin, alkaa ottelu olla taputeltu. Texansin oljenkorsi on saada loukkaantumisista kärsineet puolustajat pelikuntoon ja toisaalta Millerin juoksuilla täytyy pystyä sekoittamaan Colts-puolustusta.

Voitto menee Luckille, tai siis Coltsille. Itse uskon Millerin tehoihin ja siten piste-ero pysyy kohtuullisena, eikä pääse repeämään missään vaiheessa ottelua. Samaan aikaan Titans kohtaa Broncosin ja Broncosin viedessä tuon ottelun, Colts pääsee vihdoin divisioonan kärkipaikalle ennen kolmea viimeistä pelikierrosta.

Otteluveikkaus: Indianapolis Colts – Houston Texans 28 – 22

Ottelu on nähtävissä sunnuntaina klo 20:00 alkaen NFL Game Pass -palvelussa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.