sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Otteluennakko: Viikko 15 – Broncos vs Patriots

Patriotsin kausi päättyi viime vuonna tappioon Broncosille konferenssifinaalissa. Tuon ottelun jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon ja etenkin Broncos on joutunut uudistumaan monella saralla. Onkin mielenkiintoista nähdä, jatkuuko Broncosin voittoputki, joka pitää sisällään kaksi voittoa viime kaudelta. Kotijoukkueen ässäkortti löytyy puolustuksesta, jonka kautta voitto missä tahansa ottelussa on mahdollinen, mutta Patriotsin jatkuvasti otteitaan parantavaa hyökkäyksen linjaa vastaan se ei tule pääsemään helpolla.

Lue syväluotaavampi juttu Faneille.comista.

Tilanne otteluun lähdettäessä

AFC West  V–H   Div 
Kansas City Chiefs 10–3 4–0
Oakland Raiders 10–3 2–2
Denver Broncos 8–5 1–3
San Diego Chargers 5–8 1–3

AFC East  V–H   Div 
New England Patriots 11–2 3–1
Miami Dolphins 9–5 3–1
Buffalo Bills 6–7 1–3
New York Jets 4–10 1–3

Arvio

Broncosin juoksuhyökkäys on liigan heikointa kastia, joten Trevor Siemian ja Emmanuel Sanders saavat kantaakseen suuren vastuun hyökkäyspelaamisesta. Helppoa se ei tule olemaan, mutta heidän onnekseen puolustus pystynee järjestämään muutaman hyvän kenttäaseman hyökkäykselle ja sitä kautta maalintekokin helpottuu. Patriots-hyökkäys puolestaan on niin laadukas loukkaantumisista huolimatta, että hyökkäyksen linjan pitäessa tulos näkyy taululla. Haasteelliseksi ottelu muodostuu siinä vaiheessa, jos Von Miller ja DeMarcus Ware pääsevät murtamaan linjan ja antamaan painetta viime kauden tapaan Tom Bradylle. Luotto AFC:n ykkösjoukkueeseen on tällä hetkellä sen verran kova, että uskon Patriotsin vievän voiton ja samalla se varmistaa sekä divisioonansa voiton että huiliviikon pudotuspelien alkuun.

Otteluveikkaus: Denver Broncos – New England Patriots 20 – 26

Ottelu on nähtävissä sunnuntaina klo 23:20 alkaen Viaplay Urheilu HD -kanavalla sekä NFL Game Pass- ja Viaplay-palveluissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.