torstai 22. joulukuuta 2016

Otteluennakko: Viikko 16 – Eagles vs Giants

Ensi yönä on luvassa kauden viimeinen torstai-ottelu. Ensi viikolla kaikki ottelut pelataan sunnuntaina ja sen jälkeen koittaakin jenkkifutisseuraajien varsinainen joulu eli pudotuspelit. New York Giantsilla on mahdollisuus hankkia yöllä oma lippunsa jatkopeleihin voittamalla kotijoukkue Philadelphia Eaglesin kustannuksella. Vaikka voittoa ei irtoisikaan, riittää joukkueelle, että Packers, Buccaneers tai Lions ei voita omaa otteluaan tai Falcons häviää Panthersille.

Joukkueet kohtasivat viikolla yhdeksän ja silloin Eagles hallitsi palloa, mutta Giants teki pisteitä. Eaglesin loppukiri toi joukkueen aina viiden pisteen päähän, mutta voitto jäi jättiläisille.

Lue syväluotaavampi juttu Faneille.comista.

Tilanne otteluun lähdettäessä

NFC East V–H–T  Div 
Dallas Cowboys*12–2–03–2
New York Giants10–4–03–1
Washington Redskins7–6–13–2
Philadelphia Eagles**5–9–00–4

* Varmistanut paikkansa pudotuspeleissä
** Ulkona pudotuspeleistä

Arvio

Giantsin panokset otteluun ovat selkeästi korkeammalla, sillä jatkopaikan varmistaminen omatoimisesti ja mahdollisuus divisioonavoittoon kiinnostavat joukkuetta varmasti. Heidän puolustuksensa on ollut hyvässä vireessä kahden viime viikon aikana pitäen sekä Cowboysin että Lionsin alle 10 pisteessä. Sen sijaan hyökkäys on ollut tahmeaa. Eagles sen sijaan on viiden ottelun tappioputkessa ja useampi tasainen ottelu on kääntynyt joukkuetta vastaan.

Onkin vaikeaa nähdä Eaglesin pystyvän pistämään riittävästi kampoihin Eli Manningille, Odell Beckhamille ja Sterling Shepardille sekä etenkin Giants-puolustukselle. Siten voitto matkaa New Yorkiin muutaman pallonmenetyksen siivittämänä ja Giantsin matka tulee jatkumaan tammikuussa pudotuspelien merkeissä.

Otteluveikkaus: Philadelphia Eagles – New York Giants 16 – 24

Ottelu on nähtävissä torstain ja perjantain välisenä yönä klo 3:20 alkaen Viaplay Jalkapallo HD -kanavalla sekä NFL Game Pass- ja Viaplay-palveluissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.