lauantai 13. joulukuuta 2014

Chromecast tuki vihdoin NFL Game Pass:iin

Jo elokuussa NFL Game Pass -appsin ominaisuuksien joukossa nostettiin esiin tuleva tuki AppleTV:n lisäksi myös Chromecastille. Kausi on edennyt jo niin pitkälle, että omat toiveeni tuen saamiseksi tälle kaudelle ovat jo unohtuneet. Itse hankin kuitenkin jo alkukaudesta toiseen TV:seeni Chromecast-laitteen, jonka käyttö on jäänyt toistaiseksi aika vähiin.

Tänään kuitenkin tuli iloinen yllätys, kun huomasin IPadin appsin päivitysteksteissä hehkutuksen vihdoin tuolle tuelle. Sunnuntain otteluissa pitää testata homman toimivuus. Nykyisin, kun koko ajan useampi appsi on tarjonnut tuen Chromecastille, antaa kyseinen laite taloudellisemman vaihtoehdon AppleTV:lle.

Muista siis päivittää Game Pass -appsi, jos käytössäsi ole automaattista päivitystä.

1 kommentti :

  1. Yksi livesunnuntai takana minun osaltani ja ensimmäinen laatuaan Chromecastin kautta katseltuna. Keskityin pääasiassa NFL RedZonen katsomiseen ja täytyy todeta, että kuva oli todella hyvä, eikä mitään ongelmia tullut eteen. Yhteys löytyi parissa sekunnissa, eikä katkennut kertaakaan. Tämän kokemuksen perusteella annan täydet pisteet yhdistelmälle NFL Game Pass (IPad) + Chromecast.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.