torstai 18. joulukuuta 2014

Kaksi kierrosta enää jäljellä

Runkosarja alkaa olla viimeisiä otteluita vaille taputeltu. Kuten liigan luonteeseen kuuluu, viimeiset kierrokset tarjoavat vielä paljon nähtävää. Vaikka moni joukkue onkin jo menettänyt mahdollisuutensa jatkopeleihin, on taistelu niistä kuitenkin vielä käynnissä. Tähän mennessä neljä joukkuetta on varmistanut paikkansa jatkossa ja 17 joukkueella on vielä vähintään teoreettinen mahdollisuus nousta konferenssinsa kuuden parhaan joukkoon.

AFC:ssä puolet paikoista jo jaettu

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että vaikka AFC:n puolella on jaettu jo kolme (Patriots, Broncos ja Colts) varmaa jatkopeleihin lähtijää, on siellä vielä kuitenkin 9 joukkuetta taistelussa mukana. Yhdeksästä joukkueesta Bengals on tukevimmin kiinni neljännessä paikassa, mutta sen jälkeen voikin tapahtua vielä mitä tahansa. Viimeisten otteluparien perusteella oma veikkaukseni pudotuspeleihin menijöistä tässä vaiheessa AFC:ssä on:

  1. Patriots (13 voittoa)
  2. Broncos (13)
  3. Colts (11)
  4. Ravens (11)
  5. Bengals (10)
  6. Steelers (10)

NFC:ssä puolestaan vain Cardinals on varmistanut paikkansa jatkossa, tosin sekin joutuu vielä taistelemaan tosissaan divisioonansa voitosta. Heidän takanaan onkin tasaista, kun Lions, Cowboys, Seahawks ja Packers ovat tasapisteissä ja Eagles hengittää näiden joukkueiden niskaan. Oma lukunsa on NFC South, jossa kaikki on vielä auki. NFC:stä jatkopaikan tulevat saamaan oman arvioni mukaan:

  1. Packers (12 voittoa)
  2. Seahawks (12)
  3. Eagles (11)
  4. Saints (7)
  5. Cardinals (12)
  6. Lions (11)
Jännittäväksi menee...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.