sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Lions, Steelers ja Packers varmistivat paikkansa pudotuspeleissä

Viikon 16 kierros ei ole vielä edes maalissa, mutta pudotuspelipaikkoja on jo jaettu isolla kädellä. Ennen tätä kierrosta AFC:ssä Patriots, Colts ja Broncos olivat jo varmistaneet paikkansa jatkossa, mutta nyt myös Steelers hoiti itsensä jatkoon. Viimeiset kaksi paikkaa ratkeavat Bengalsin, Ravensin ja Chargersin välillä, mutta Billsillä on myös teoreettiset mahdollisuutensa.

NFC:ssä Lions ja Packers liittyivät Cardinalsin joukkoon ja nämä kolme joukkuetta nähdään varmuudella jatkopeleissä. NFC Southin tilanne kiristyi entisestään, kun Atlanta ja Carolina nappasivat voitot. Saints pelasi itsensä ulos ja lohkovoittaja ratkaistaan viimeisessä ottelussa Falconsin ja Panthersin välillä. Jos Cowboys voittaa ottelunsa yöllä, varmistaa se myös lohkovoittonsa. NFC Westin kärkiottelu on vielä pelaamatta, mutta lähtökohtaisesti siinä ratkaistaan lohkon voittaja.

Viisi ottelua on vielä pelaamatta viikon 16 osalta sekä koko 17. kierros ja suurin osa pudotuspelijoukkueista on jo selvillä. Vielä on kuitenkin jäljellä monta todella jännää ja myös ratkaisevaa ottelua jäljellä. Jos et ole vielä virittäytynyt pudotuspelitunnelmaan, nyt on sen hetki, koska ne ovat jo käynnissä. Ensi viikolla kaikki ottelut pelataan sunnuntaina klo 20 tai su-ma-yönä klo 23:25. Sitä ei siis kannata missata.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.