maanantai 5. tammikuuta 2015

Enää kahdeksan joukkuetta jäljellä


Villikorttikierros pelattiin viikonloppuna ja jatkoon menivät Panthers, Ravens ja Colts ansaitusti otteluiden tapahtumiin nähden. Viimeisessä ottelussa (Cowboys-Lions) voitto olisi voinut mennä tosin kumminpäin tahansa, mutta tuomarit ottivat aavistuksen isompaa roolia ja ottelu kääntyi kotijoukkueelle. Nyt on taas muutama päivä aikaa hengittää ennen seuraavaa kierrosta. Seuraavat otteluparit ovat:

AFC
Patriots - Ravens (la 10.1.2015 klo 23:35)
Broncos - Colts (su 11.1.2015 klo 23:40)

NFC
Seahawks - Panthers (su 11.1.2015 klo 03:15)
Packers - Cowboys (su 11.1.2015 klo 20:05)

Lähtötilanteet hyvin erilaiset

Villikorttikierroksella mukana olleet joukkueet ovat hyvässä pelivireessä viikonlopun otteluiden ja etenkin niistä tulleiden arvokkaiden voittojensa myötä. Sen sijaan neljä muuta joukkuetta saivat huilata ja parannella kolhujaan, mutta edellisestä ottelusta on jo kaksi viikkoa. Lisäksi Patriotsin ykkösmiehet huilasivat myös 17. kierroksen ottelussa, joten heillä huilia on jo kolme viikkoa. Molemmissa on hyvät puolensa, mutta voi olla, että etenkin ottelun alussa neljä pelivireessä olevaa joukkuetta pääsevät paremmin otteluvauhtiin mukaan.

Loukkaantumiset mutkistavat ennakkoasetelmia

Tässä kohtaa kautta jokainen pelaaja haluaisi olla auttamassa joukkuettaan, mutta pitkä raskas runkosarja on vaatinut veronsa. Kesken otteluita tulevat loukkaantumiset sotkevat luonnollisesti vielä enemmän joukkueiden suunnitelmia. Joukkueiden runkopelaajia löytyy loukkaantuneiden listoilta useita, joskin oletettavaa on, että useat heistä nähdään kentällä viilettämässä, kuten viime viikollakin:

Patriots - LeGarrette Blount (RB), Kyle Arrington (CB), Julian Edelman (WR), Dont'a Hightower (LB), Shane Vereen (RB), Brandon LaFell (WR)
Ravens - Owen Daniels (TE)
Broncos - C.J. Andersson (RB), Ronnie Hillman (RB), Peyton Manning (QB), Emmanuel Sanders (WR), Julius Thomas (TE), Demaryis Thomas (WR), T.J. Ward (SS)
Colts - Trent Richardson (RB), Reggie Wayne (WR)
Seahawks - Marshawn Lynch (RB), Max Unger (C)
Cowboys - Zack Martin (G), Tony Romo (QB), DeMarco Murray (RB), C.J. Spillman (DB)
Packers - Aaron Rodgers (QB), T.J. Lang (G), Clay Matthews (LB)
Panthers - DeAngelo Williams (RB)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.