perjantai 2. tammikuuta 2015

NFL Gamepass pudotuspeleihin

Koska aluillaan on tämän kauden huippuhetket, saattaa monilla olla mielessä otteluiden katselu, vaikka runkosarja olisikin mennyt enemmän huippuhetkiä katsellessa. Suomessa tarjolla on muutamia vaihtoehtoja pudotuspelien katsomiseen. Pelit pelataan aina viikonloppuisin, yksi kerrallaan, joten jokainen ottelu on mahdollista nähdä kokonaisuudessaan suorana, jos "turnauskestävyys" riittää yövalvomisiin.

NFL Gamepass

Liigan virallinen palvelu, NFL Gamepass, tarjoaa pudotuspelit "alennettuun" 54,99 euron hintaan. Palvelun plussapuoliksi todettakoon, että sitä kautta kaikki pudotuspeliottelut voi katsoa suorina tai vaihtoehtoisesti jälkilähetyksinä. Jälkilähetysten osalta ottelut voi nähdä joko kokonaisina tai valmiiksi pätkittyinä siten, että kaikki ylimääräiset paussit on hypitty valmiiksi yli. Jälkimmäisellä tavalla otteluiden kesto on vain noin 30-40 minuuttia. Lisäksi Gamepass mahdollistaa pelien fiilistelyn etukäteen NFL Network Live -lähetysten kautta 24/7.

Nelonen Pro

Nelonen Pro on mukana NFL-huumassa loistavasti. Se tuo kotimaisiin ruutuihin puolet pudotuspeleistä suorina. Lisäksi samat ottelut ovat nähtävissä jälkikäteen yleensä useampaan otteeseen kanavilla. Nelonen Pro palvelee suomalaisia katsojia myös suomalaisen selostuksen myötä sunnuntain otteluissa. Selostuksen kieli jakaa mielipiteitä paljon, mutta joka tapauksessa se on hieno vastaantulo suomalaisessa urheilumediassa NFL:n suuntaan. Selostukset ovat saaneet loppukaudesta myös kiitosta alkukauden valitusten jälkeen. Nelosen kanavapaketit ovat yleensä määräaikaisia, joten kannattaa tarkistaa oikea hinta omalta operaattorilta ennen tilausta, jos mielit nähdä ainoastaan NFL:n pudotuspelit. Vielä ei ole julkistettu virallisesti, onko Super Bowl nähtävissä ilmaiseksi vai ei, mutta viime vuosina Nelonen on avannut urheilukanavansa kaikille nähtäväksi Super Bowl -viikonlopuksi.

Yhteenveto

Jos haluat nähdä tulikuumat NFL:n pudotuspelit, kannattaa hyvin pikaisesti valita joku tarjolla olevista vaihtoehdoista. Jatkossa olevat joukkueet ovat ehdottamasti liigan parhaimmistoa ja luvassa on huikeita hetkiä. Itse olen seurannut kauden mittaan otteluita NFL Gamepassin kautta ja se on toiminut pääsääntöisesti loistavasti tukien sekä Airplayta että Chromecastia. Viritä siis haluamasi kanava kohdalleen ja siirry seuraamaan huippu-urheilua joko suorana tai parhaaksi katsomanasi aikana.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.