tiistai 9. syyskuuta 2014

1. kierros pelattu ja kausi vihdoin käynnissä

NFL on taas täällä. Todella vauhdikas ja tapahtumarikas kierros käynnisti mielenkiintoisen kauden. Otteluissa nähtiin paljon pallonriistoja, maaleja, potkumaaliyritysten blokkauksia, punttien blokkauksia ja säkityksiä. Lisäksi muutamassa ottelussa jouduttiin käymään myös jatkoajalla. Huikeat otteet toivat myös mukanaan yllätystuloksia. 

Pelaajien osalta Miamin Knowshon Moreno (RB) näytti, että pystyy loistamaan ilman Peyton Manningiakin (QB, Broncos). Käsittämättömän hyvää työtä mieheltä. Jaguarsin varaamaton tulokas Allen Hurns (WR) oli todella vahva Eaglesia vastaan keräten yli 100 jaardia ja 2 touchdownia, vaikka joukkue lopulta kärsikin selkeän tappion hyvästä alusta huolimatta.

Isoimman vaikutuksen joukkueista tekivät Steelersin vaarallisuus lisättynä lopun venymisellä sekä Broncosin laadukas hyökkäyskalusto, joka kulminoitui kolmikkoon Manning-Thomas-Sanders. 

Omat otteluveikkaukseni osuivat heikosti, kun osumatarkkuus oli alle puolet. Paljon jäi siis parannettavaa seuraaville kierroksille. Fantasialiigassa voittoja tuli 3/3 eli siltä osin hyvin lähti kausi liikkeelle. Nyt katse kohti kakkoskierrosta. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.