sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Otteluennakko: Viikko 4 - Cowboys vs Saints


Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä toisistaan mittaa ottavat Cowboys (2-1) ja Saints (1-2). Saints on kärsinyt kaksi tiukkaa tappiota, mutta onnistuivat nappaamaan vihdoin voiton viime kierroksella Vikingsistä. Tuon ottelun perusteella suunta on hyvä eikä joukkue antanut vastustajalleen mahdollisuuksia. Cowboys sen sijaan hävisi selvästi ensimmäisen ottelunsa, mutta on nyt kahden ottelun voittoputkessa. Loistavat lähtökohdat siis yön otteluun. 

Cowboysin hyökkäys vastaan Saintsin puolustus

Cowboys on ehkä hieman yllättäen pitänyt peliään elossa etenkin juoksupelin avulla. DeMarco Murray (RB) on onnistunut juoksemaan pallon maaliin jo kolmesti ja jaardejakin on kertynyt kovaa tahtia. Onkin osittain hämmentävää, että Tony Romon (QB) rooli on ollut huomattavasti edelliskausia pienempi. Dez Bryant (WR) pitäisi olla kokoonpanossa loukkaantumisesta huolimatta, kuten Romonkin. Tämä parivaljakko vastaakin heittohyökkäyksistä, joiden määrä Saintsia vastaan on oletettavasti alkukautta suurempi. 

Saintsin puolustuksella on ollut haasteita heittohyökkäysten puolustuksessa. Dallasia vastaan juoksupuolustuksen on toimittava, kuten tähänkin asti ellei jopa paremmin. Puolustus ei ole vielä onnistunut nappaamaan yhtään heittokatkoa ja niille olisi paljon kysyntää tässä ottelussa. 

Saintsin hyökkäys vastaan Cowboysin puolustus

Saintsin hyökkäys on kaikilla mittareilla liigan kärkikastia. Joukkueen etu onkin, että sitä on äärettömän vaikeaa puolustaa monipuolisuutensa vuoksi. Ison miinuksen tuo kuitenkin Mark Ingramin (RB) poissaolo loukkaantumisen vuoksi. Kuitenkin Khiry Robinson (RB) otti hänen paikkansa viime ottelussa vakuuttavasti, eikä isoa takapakkia päässe syntymään tässäkään ottelussa. Drew Brees (QB) on ollut lähes 300 jaardin keskiarvolla liigan kärkipelinrakentajia alkukauden ykköskohteenaan Jimmy Graham (TE). 

Dallasin puolustukselle tulee kiireinen ilta, kun se pyrkii sekä painostamaan Breesin vaikeisiin ratkaisuihin että merkkaamaan juoksijat ja vastaanottajat parhaansa mukaan. Jos puolustus onnistuu pitämään Saintsin 20 pisteen paikkeilla, antaa se hyökkäykselle tarvittavat voiton avaimet. 

Yhteenveto

Molemmilla on hyvä kalusto molemmissa kenttäpäädyissä ja omaavatkin voitonavaimet omilla vahvuuksillaan. Avainasemassa tulee olemaan etenkin Cowboysin puolustus, jonka on pystyttävä hidastamaan Saintsin hyökkäystä keinolla millä hyvänsä. Uskon, että ottelusta tulee tasainen ja Cowboys tulee nappaamaan voiton, viimeistään jatkoajalla. 

Otteluveikkaus: Dallas Cowboys - New Orleans Saints 31 - 27

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.