maanantai 29. syyskuuta 2014

Otteluennakko: Kierros 4 - Chiefs vs Patriots


Viikon viimeisessä koitoksessa toisistaan mittaa ottavat ennakkoveikkailuissa pudotuspeleihin menossa olevat Chiefs (1-2) ja Patriots (2-1). Kansas Cityn kausi ei ole lähtenyt toivotulla tavalla liikkeelle vaan joukkueella on vasta yksi voitto. Voiton joukkue nappasi etenkin juoksupelinsä ansiosta Dolphinsia vastaan monen yllätykseksi. Myös Patriots on kärsinyt tappion Dolpinsille, mutta voittanut puolestaan heikommat vastustajansa (Vikings ja Raiders). Kummallakin on vielä paljon näytettävää ja tämä ottelu antaakin molemmille suunnan jatko-otteluiden suhteen. 


Chiefsin hyökkäys vastaan Patriotsin puolustus

Kansas City joutunee turvautumaan Knile Davisin (RB) avuihin tälläkin kertaa, sillä Jamaal Charles (RB) tuskailee edelleen nilkkansa kanssa. Onneksi Davis on hoitanut leiviskänsä hyvin. Heittopeli on ollut ajoittain hyvää, mutta hyökkäyslinjalla on vielä petrattavaa, jotta säkityksiltä (11 kpl) vältytään. Alex Smith (QB) ei ole ollut samassa iskussa vielä kuin viime kaudella, mutta vielä ei ole huolta. Laitahyökkääjät ovat onneksi olleet laadukkaita ja saaneet vietyä peliä keskipitkillä kiinniotoillaan eteenpäin. Smithillä on lukisia kohteita, joille heittää. 

New England on onnistunut kahdessa viime ottelussa pitämään vastustajansa alle kymmenessä pisteessä. Vastaavaa kaivataan tässäkin ottelussa. Vastus on kuitenkin paria astetta laadukkaampi ja asettaakin puolustuksen koetukselle. Miamia vastaan takkiin tuli 33 pisteen verran, johon tällä kertaa ei ole varaa. 

Patriotsin hyökkäys vastaan Chiefsin puolustus

Patriotsin hyökkäys on yskähdellyt koko kauden. Joukkue on edennyt juoksemalla vain reilut 3 jaardia per yritys. Heittohyökkäyksessä huolia on tuonut Rob Gronkowskin (TE) loukkaantumiset, joka on rajoittanut miehen osallistumista hyökkäyksiin. Tom Bradykään (QB) ei ole häikäissyt, kun tuloksena tässä kohtaa kautta on alle 60 % osumatarkkuus ja vasta kolme touchdownia. Paljon on siis petrattavaa ja näiden kahden herran lisäksi vastuuta kaivataan etenkin Julian Edelmanilta (WR), Shane Vereeniltä (RB) ja Stevan Ridleyltä (RB).

Chiefsin puolustus ei ole ollut yhtä tehokas kuin viime kaudella, eikä ole onnistunut varastamaan palloa vastustajiltaan totuttuun tyyliin. Puolustuksen valopilkkuna on toiminut Justin Houston (OLB) kolmella säkityksellään. Joukkue puolustaa rehdisti ilman isompia rangaistuksia ja onnistuu hyvin hidastamaan hyökkäyksiä. Toisaalta vastustajat ovat edenneet turhan paljon ja helposti heitä vastaan. 

Yhteenveto

Patriotsin puolustuksen laatu ei näyttäisi riittävän tehokasta Chiefsin hyökkäystä vastaan. Sen sijaan toisessa päädyssä pelimerkit ovat tasaisempia. Uskallan laittaa Chiefsin voittajakandidaatiksi huonosta voittosaldostaan huolimatta. 

Otteluveikkaus: Kansas City Chiefs - New England Patriots 29 - 21

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.