lauantai 27. syyskuuta 2014

Otteluennakko: Viikko 4 - Raiders vs Dolphins


Kauden ensimmäinen Lontoossa pelattava ottelu näkee sunnuntaina päivän valon. Sirkus on ollut pystyssä Lontoon kaduilla jo koko viikon ja täysi Wembley saa todistaa tämän vaikeuksien parissa taistelevan kaksikon koitoksen. Kummankaan lähtökohdat eivät ole hyvät, kun Dolphins esitti heikkoja otteita viime viikolla hyvästä alkukaudesta huolimatta. Ilman voittoja olevalla Raidersilla on ollut haasteita koko kauden ajan ja he lähtevät muuttamaan suuntaansa nousujohtoisemmaksi. 

Raidersin hyökkäys vastaan Dolphinsin puolustus

Oaklandin hyökkäsy on ollut vaisu. Se on parhaimmillaan tehnyt vain 14 pistettä, eikä otteet lupaaparempaa tälläkään kertaa. Derek Carr (QB) tekee parhaansa, mutta eteneminen on todella vaikeaa. Juoksupelit ovat pääasiassa flopanneet ja ainoa keino on ollut edetä lyhyillä heitoilla. Molempia osa-alueita tulee parantaa, jos haluaa lähteä Lontoosta kotimatkalle kauden ensimmäinen voitto taskussa. 

Dolphinsin puolustus on antanut vastustajien tehdä joka ottelussa vähintään 29 pistettä, joka ei todellakaan lupaa hyvää loppukautta ajatellen. Nyt vastassa on tähän mennessä vaisuin hyökkäys, joten joko puolustus onnistuu tai loppukauden osalta voidaan nostaa isot kysymysmerkit pystyyn. Juoksupuolustuksen kanssa tuskin tulee haasteita, mutta heitoissa piilee ottelun avain. Parhaassa tapauksessa puolustus voisi napata muutaman katkon ja tehdä jopa kaksikin maalia niistä...

Dolphinsin hyökkäys vastaan Raidersin puolustus

Miami on pitänyt virallisissa puheissaan avoimena, kumpi pelinrakentajista aloittaa ottelun. Toisaalta Ryan Tannehill (QB) on itse kertonut aloittavansa. Dolphinsin hyökkäys on joka tapauksessa ollut vaarallinen kaikissa otteluissa. Joukkueella on huippuetenijät Knowshon Moreno (RB) ja Lamar Miller (RB), jotka pystyvät vieläkin parempaan, mutta omaavat jo nyt yli viiden jaardin etenemiskeskiarvon. Heittopeleissä joukkue ei ole ollut niin vakuuttava, mutta etenkin Mike Wallace (WR) on pelaaja, joka vastustajan on syytä ottaa erikoisvartiointiin.

Lähtökohdat Raidersin puolustukselle ovat heikot, sillä joukkue on päästänyt vastustajansa etenemään juoksemalla paljon. Kun nyt vastassa on yksi liigan ehkä vaarallisimmista RB-kaksikoista, voi kyyti olla aika rumaa. Raidersin onkin saatava reijät tukittua ja pakotettua vastustaja vain muutaman jaardin etenemisiin. Onkohan se edes realistista? Heittopelin osalta lähtökohdat ovat enemmänkin tasaisia eli siinä Raiders voi vielä pysyä Miamin kyydissä, mutta juoksut on pysäytettävä. 

Yhteenveto

Kaiken järjen mukaan Raidersin pitäisi olla vain suupala Dolphinseille. Viime kierroksellakin Miamin piti olla ehdoton voittajasuosikki, mutta tulos olikin päinvastainen. Mitä vain voi tapahtua, muttaomat pelimerkit menevät Miamin selkeälle voitolle. 

Otteluveikkaus: Oakland Raiders - Miami Dolphins 13 - 27

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.