tiistai 30. syyskuuta 2014

Neljä viikkoa ja 61 ottelua takana


Viikko tarjosi alkukautta selvänumeroisempia otteluita. Yli 18 pisteen voittoja nähtiin 8 kolmestatoista ottelusta, kun kolmella ensimmäisellä kierroksella niitä nähtiin yhteensä 11 (48 ottelua). Yllätyksiäkin nähtiin, kun Giants rökitti Redskinsin torstaina ja Steelers onnistui menettämään varmalta näyttäneen voittonsa Buccaneersille. Iloista oli katsoa Packersin nöyryyttäessä Bearsia paikalliskamppailussa upean heittopelinsä kautta. Bearsin QB Jay Cutlerin ilme ottelun viimeisellä neljänneksellä kertoi paljon Rodgersin ja kumppaneiden ylivoimaisuudesta. Toivottavasti tämä ottelu oli alkulaukaus Packersin tason nostolle. 

Tasaista otteluveikkauksissa

Heikosta alkukaudesta huolimatta oma tulokseni otteluveikkauksissa on noussut joka viikko. Jenkkiasiantuntijoihin nähden juoksen vielä perässä, mutten enää niin paljon. Homma menee mielenkiintoiseksi. Alla tilanne neljän kierroksen jälkeen.

1. Gregg Rosenthal 62%
1. Marc Sessler 62%
3. Kevin Patra 59%
3. Elliot Harrison 59%
5. Dan Hanzus 57%
6. Chris Wesseling 54%
7. Minä 49%

Fantasialiigassa tuttu tahti jatkui eli kaksi voittoa ja yksi kirvelevä tappio. 

Katse 5. viikkoon

Huilivuorossa ovat vain Dolphins ja Raiders eli 15 ottelua on luvassa. Viikon avaavat Packers ja Vikings, jotka ovat tasapisteissä äärettömän tasaisessa NFC North -lohkossa. Mielenkiintoisia otteluita on luvassa muitakin, joiden joukossa mm. 49ers-Chiefs, Giants-Falcons ja Chargers-Jets. Ennen kaikkea odotan tasaisempia vääntöjä ja yllättäviä nousuja vaikeuksissa painivien joukkueiden osalta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.