keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Viikko 3 pelattu


Huh huh, mikä kierros. Monta todella mielenkiintoista ottelua nähtiin, kun joukkueet astelivat kolmatta kertaa areenalle tällä kaudella. Jo viikon alku antoi paljon, kun torstain matsissa Falcons nuiji Buccaneersin täysin maanrakoon 56 pisteellään. Sunnuntaina saatiin jännitystä roppakaupalla mm. Eaglesin ja Redskinsin maratonottelussa, Ramsin ja Cowboysin ailahtelevassa taistossa sekä Seahawksin ja Broncosin kärkimatsissa, joka eteni ennakkoasetelmien vastaisesti, mutta päättyi ansaitusti Seattlen voittoon. Oma lukunsa oli myös Packersin ja Lionsin matsi, jonka piti olla hyökkäysten taisto, mutta kääntyikin puolustusten taistoksi.

Veikkaukset tällä viikolla kohdallaan

Omalta osaltani voin sanoa, että ensimmäistä kertaa otteluveikkauksetkin osuivat lähelle ja kirin ammattianalyytikkoja kiinni. Tarkempi tilanne löytyy otteluveikkaus-sivulta. Fantasiamatsit menivät viime viikkoiseen tapaan eli kaksi voittoa ja yksi tappio. 

Neljäs kierros jo kulman takana

Kuusi joukkuetta on huiliviikolla eli luvassa on 13 ottelua, joista ensimmäisenä NFC Eastin joukkueet Redskins ja Giants kohtaavat toisensa. Puhtaalla pelillä on enää 3 joukkuetta (Bengals, Eagles ja Cardinals) ja vastaavasti ilman voittoja rämpii vielä 3 tiimiä (Buccaneers, Raiders ja Jaguars). Lohkot ovat siis hyvin tasaisia ja sarja mielenkiintoinen kaikin puolin. Reilu vuorokausi vielä ja taas mennään. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.