torstai 25. syyskuuta 2014

Otteluennakko: Viikko 4 - Redskins vs Giants

Lohkojen väliset kamppailut ovat aina astetta mielenkiintoisempiä, sillä yksittäinen ottelu saattaa nousta isoon arvoon loppukaudesta taulukoita ihmetellessä. Jo vuosia tasaisena pysynyt lohko on jatkanut hyväksi valitsemallaan linjalla. Otteluparin joukkueet pitävät lohkon perää yhdellä voitollaan. 

Redskinsin hyökkäys vastaan Giantsin puolustus

Kirk Cousins (QB) on hoitanut hyvin hommansa RGIII:n (QB) seuratessa otteluita sairastuvan puolelta. Viime ottelussa oli selvää, että joukkue seisoo Cousinsin takana tiukan paikan tullen ja mies onkin onnistunut olemaan varma myös tiukoissa paikoissa. Tässä ottelussa etenkin häneltä kaivataan lisää tulivoimaa. Joukkueen onneksi DeSean Jackson (WR) selvisi nopeasti loukkaantumisestaan ja on käytettävissä hyökkäyksen tueksi. Viime ottelussa mies onnistui yli 80 jaardin heittopelissä, vaikka näytti välillä siltä, ettei kroppa olisi vielä kunnossa. 

Giantsin puolustus on onnistunut pääasiassa hyvin, mutta nukahtanut otteluissa liian monta kertaa.  Joukkueen tulisi pystyä tasaisempaan suoritukseen ja hyödyntää mm. Jean Pierre-Paulin (DE) kykyä haastaa vastustajan hyökkäyslinja. 

Giantsin hyökkäys vastaan Redskinsin puolustus

Giantsin hyökkäys on parantanut otteitaan koko ajan. Eli Manning (QB) alkaa selvästi tottumaan uuteen pelitapaan, jossa eteneminen perustuu lyhyisiin peleihin ja askel askeleelta rynnimiseen kohti naapurin kenttäpäätyä. Toistaiseksi pitkät heittopelit ovat jääneet näkemättä, mutta Victor Cruzin (WR) avulla niitäkin voitaneen jo odottaa.

Redskinsillä on perustason puolustus, joka pääsee näyttämään taitonsa vielä hieman keskeneräistä Giantsia vastaan. Joukkue. On onnistunut säkittämään vastustajan QB:n useasti, ensimmäisessä ottelussa kymmenesti, joten Manningin tulee vahtia sivustaansa. Taso tullaan mittaamaan viimeisellä neljänneksellä.

Yhteenveto

Odotettavissa on maali-iloittelu, jonka voi voittaa kumpi tahansa. Luotan itse enemmän Redskinsiin, vaikkei joukkue ole perinteisesti pärjännyt kovinkaan hyvin lohkon sisäisissä matseissa. Tällä kertaa voitto jää kuitenkin Washingtoniin.

Otteluveikkaus: Washington Redskins - New Your Giants 39 - 31

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Käytäthän kuitenkin vähintään nimimerkkiä kirjoituksissasi.